Hjem Kjendisnytt Husker du den bittelille bodybuilderen «Little Hercules»? Slik ser han ut som voksen

Husker du den bittelille bodybuilderen «Little Hercules»? Slik ser han ut som voksen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den vesle bodybuilderen som ble verdenskjent på tidlig 2000 tallet, Richard Sandrak, er i dag 32 år og sin egen lykkessmed.

Slik begynte det imidlertid ikke. I likhet med mange andre barn, var det Richard sine foreldre som staket ut retningen for ham de første leveårene. Bare at disse foreldrene, Pavel og Lena Sandrak, valgte en annen retning enn hva folk flest gjør.

Richard Sandrak
Foto: Twitter

The land of the dreams

I 1994 flyttet familien fra Ukraina til USA, for å sikre sønnen en fremtid blant stjernene. Bare to år gammel ble vesle Richard introdusert til styrketrening. Av sin far, Pavel. Faren ble kraftig kritisert for hvordan han presset sønnen til å trene hardt i en så ung alder.

Richard Sandrak
«Little Hercules» tok 600 situps og pushups daglig som 6-åring.

Seks år gammel løftet han hele 82 kilo! I følge KK tok han også inntil 600 push-ups og sit-ups hver dag, og fulgte en streng diett som faren sto for. 11 år gammel deltok han i «The worlds strongest boy». Little Hercules ble han omtalt som.

Da han var 11 ble også faren dømt til fengselstraff for partnervold mot moren, Lena, i følge TheSun.

Og hva bragte fremtiden for verdens sterkeste gutt?

32-åringen er ikke å oppdrive i sosiale medier. Ei heller i Hollywoods sladreaviser. Han er å finne som stuntman i Los Angeles, på Universal Studios Waterworld show, hvor han bli skutt og satt fyr på flere ganger daglig. Og vekter, de rører han ikke lenger.

Richard Sandrak
Richard har droppet vektene. Foto: Youtube

Hans far drømte om en liten bodybuidler, mens Richard selv drømte om å bli en vitenskapsmann eller en ingeniør for NASA.

I videoen kan du se hvordan Richard ser ut i dag.

LES OGSÅ: Husker du Gunther fra «Friends»? Slik ser han ut i dag

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com