Hjem Viralt Denne lille gutten begynner å danse med dukken – Se videoen som har sjarmert millioner

Denne lille gutten begynner å danse med dukken – Se videoen som har sjarmert millioner

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den søte videoen har blitt sett av millioner.

Ingenting er som å se små barn oppleve noe nytt.

Hver opplevelse er morsom og spennende når du er baby. Og det å se et lite barn utforske noe spennende og ukjent kan gjøre en hvilken som helst dårlig dag til en god en.

En gatespillende dukkefører i Skopje, Makedonia, trollbinder denne lille gutten fullstendig når han og dukken begynner å danse sammen. Gutten gir til og med dukken et kjærlig kyss!

Dukkeføreren merker nok med en gang guttens interesse og sørger for at han føler seg inkludert i forestillingen. Dukken danser til rytmen til Chubby Checkers «Let’s Twist Again» og gutten gjør sitt beste for å følge dukkens bevegelser, til stor underholdning for alle tilstedeværende. Og det er mange mennesker der for å se den lille utøveren samhandle med dukken.

Dukkeføreren legger dukken på bakken og signaliserer at gutten må komme og sette seg ned sammen med dukken. Den lille gutten fniser sjenert, så dukken reiser seg og nærmer seg for å hilse på ham. Men da babyen lener seg mot dukken for et kyss, vanker det unison applaus fra publikum.

Se på dette, og husk å ha på lyd!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com