in ,

Dette kan ryke for én million seere

Snart er det premiere for kjente og kjære TV2-program som «Farmen-kjendis, «Hver gang vi møtes» og «The Voice». En million seere kan gå glipp av disse premierene grunnet en pågående konflikt med Telenor.

For snart en måned siden mistet 550.000 Telenor-kunder TV2s kanaler. Partene er uenige om hvor mye Telenor skal betale for formidling av TV2 sine kanaler til kundene sine.

For øyeblikket er det ingen bevegelse partene imellom, sier kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2, i følge E24.no.


– Vi har hatt dialog med Telenor tett opp mot jul i håp om å komme til en løsning, men dessverre er avstanden fortsatt stor. Vi har formidlet Telenor at vi er tilgjengelige for samtaler i romjulen, men da må det også være noe å forhandle om. Så langt har det ikke vært noe dialog i romjulen.

Amalie Knudsen, informasjonssjef TV i Telenor, bekrefter dette.

– Vi er svært lei oss for at denne situasjonen går ut over kundene våre. Nå er det mange som begynner å bli utålmodige, og det forstår vi godt. Akkurat nå har TV 2 et tilbud på bordet som tilsvarer en kraftig økt investering på dagens innhold, og vi er klare til å forhandle for å bli enige.

Kommunikasjonssjef i TV2 Sarah Willand, bekrefter at Telenor har beveget seg på pris, men sier at tilbudene fremdeles ligger langt under det de har hos aktører som Telia og Altibox.

– Det er rett og slett ikke rettferdig. Verken overfor oss eller de vi samarbeider med. Det er ingen grunn til at Telenor skal bidra mindre bare fordi de er den største aktøren.

Premierene kan ryke

For mange er januar en spennende måned på TV-fronten da det er premiere på flere programmer som er kjente og kjære for mange nordmenn.

– Vi lager disse programmene for seerne våre og det er så klart fortvilende at over en million seere kan miste muligheten til å få med seg premierene over nyttår. Vi er oppriktig lei oss for at vi fortsatt står i denne fastlåste situasjonen med Telenor, og kan ikke annet enn å beklage overfor seerne, sier Willand i TV 2.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hundene overlevde fem døgn i sprengkulde – kom til rette tirsdag

Færre koronapasienter – men dobling av unge pasienter mellom 18 og 29 år