in , ,

Dronningen og Paddington sjarmerer alle med sitt te-selskap på Buckingham Palace – se den herlige videoen her

Skjermdump fra Youtube

Dronningen gledet millioner av seere da hun dukket opp i en overraskende sketsj med bjørnen Paddington helt i starten av BBCs Jubilee-konsert lørdag kveld.

De to kjente og kjære britiske institusjonene, Dronningen og Paddington, åpnet jubileumskonserten lørdag, der gatene rundt Buckingham Palace var stappfulle av folk som feiret Dronningen sammen med en rekke superstjerner i BBCs Party at the Palace-konsert til ære for monarken.

I videoen som ifølge Daily Mail var spilt inn på forhånd møter Dronningen den animerte bjørnen for et noe kaotisk te-selskap.


Etter at kaken gikk fløyten viser Paddington sitt hemmelige forråd av marmelade-smørbrød til Dronningen. Det viser seg at hun også har et marmelade-smørbrød på lur.

Dette er ikke første gang Dronningen har vist frem sin lune humor. I forbindelse med OL i London i 2012 stilte hun opp i en video med Daniel Craig som spilte James Bond. Dronningen var med i filmsnutten, men i det ikoniske slutten der vi ser dronningen hoppe i fallskjerm ut fra et helikopter er det riktignok en stuntperson som gjør jobben.

Daniel Craig var blant de mange kjendisene som hilste til Dronningen under jubileumskonserten, og refererte ifølge Daily Mail til denne videoen i sin hilsen til monarken.

Se videoen som på et døgn er sett av millioner nedenfor:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Etter 20 år fikk Dronning Margrethes nevø endelig gifte seg med sin utkårede

Meghan og Harry

Harry og Meghan dro tilbake til USA før Dronningens jubileumsfest var over