Hjem Historier fra livet Forsøkte å voldta kvinne i skogen – innser tabben sin da hun gir han juling

Forsøkte å voldta kvinne i skogen – innser tabben sin da hun gir han juling

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da Kelly Harren dro ut på sin vanlige joggerunde fikk hun en opplevelse hun sent vil glemme. Hun ble angrepet av en mann som forsøkte å voldta henne. 

ABC News skriver om kvinnen som nå hylles for sin reaksjon på sosiale medier.

Kelly hadde løpt i vel 6 kilometer da hun stoppet ved et offentlig toalett i en park. Hun gikk på do og kjente en følelse av ubehag da hun vasket hendene. Og følelsen var berettiget.

På et av nabotoalettene hadde en mann gjemt seg. Han satt der og bare ventet på at en kvinne skulle komme alene. ABC News skriver at mannen angrep Kelly og la henne i bakken.

Mannen som tidligere er dømt for overgrep hadde alle intensjoner om å voldta Kelly.

«Mitt største maretitt som jogger skjedde», skriver Kelly på Instagram.

«Ikke i dag»

Men Kelly ga seg ikke uten kamp. Hun ropte av full hals:

«Glem det, ikke i dag din jævel!»

Videre skriver hun hvordan hun tok opp kampen med overgriperen.

«Jeg sloss for livet mitt, skrek, klorte han i ansiktet, slo tilbake og forsøkte desperat å komme unna», skiver hun på Instagram og fortsetter:

Heldigvis hadde jeg akkurat tatt et kurs i selvforsvar på jobben. Nå kom det til nytte. Ansiktet mitt er sydd, kroppen er øm, men sjelen er intakt.»

Låste han inne på toalettet 

Kelly gikk seirende ut av slåsskampen. Selv om hun ble påført slag og spark klarte hun å presse mannen inn på toalettet og låse døren. Nå står hun frem med sin historie for å oppfordre kvinner til å ta selvforsvarskurs og for å yte motstand i lignende situasjoner.

«Jeg kjente at jeg holdt på å gå fra forstanden, men jeg fikk et adrenalinkick og klarte å overvinne overgriperen. Jeg vil ikke la dette forbigå i stillhet. Det finnes et budskap her om overlevelse som er alt for viktig til å dysses ned», skriver hun på Instagram.

Arrestert

Overgriperen på sin side ble arrestert av politiet, og bildene viser at han fikk seg en trøkk etter basketaket med Kelly.

Nå holder Kelly foredrag hvor hun oppfordrer kvinner til å lære seg selvforsvar og stå opp for seg selv. Del artikkelen videre for å spre budskapet hennes!

LES OGSÅ: Til alle som sier at kvinner blir voldtatt på grunn av antrekket sitt : Se godt etter på dette bildet!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com