Hjem Kjendisnytt Frank Løke kastet ut av Skal vi danse!

Frank Løke kastet ut av Skal vi danse!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Frank Løke både overrasket og provoserte dommere, publikum og sin egen dansepartner da han strippet ned til en liten boratdrakt under lørdagens direktesending av «Skal vi danse». Nå er han ferdig i programmet.

Tone Jacobsen uttalte tidligere at hun selv ikke visste om hun skulle fortsette å danse med Frank. Nå slipper hun å velge.

Får ikke lov til å fortsette

TV 2 har bestemt at Løke rett og slett ikke får fortsette i Skal vi danse.

Programdirektør i TV 2, Jarle Nakken, uttaler til kanalen:

– Vi har valgt å ta Frank Løke ut av «Skal vi danse»-konkurransen etter en helhetsvurdering. Både helgens stunt som vi tok avstand fra, Løkes oppførsel i etterkant og uforutsigbarheten han representerer og tydelig gir uttrykk for, spiller inn i den beslutningen. Vi har også et ansvar for dansernes partnere. Senest i dag har han gitt uttrykk for at han ikke er i nærheten av å angre. I ettermiddag omtaler han også dansepartneren på en svært nedsettende måte på Instagram. Derfor reagerer TV 2.

Takk for meg 

Frank Løke publiserte selv en takk for seg melding på Instagram.

«Takk for meg «Skal Vi Danse». Aldri meningen å såre deg Tone. Du er ei sinnsykt bra og sterk dame. Takk for at du holdt ut med meg i alle disse ukene.»

Er du enig i valget til TV 2? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook og si din mening!

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com