Hjem Kjendisnytt Funkygine: – Jeg ble plutselig bare overkjørt av en enorm redsel

Funkygine: – Jeg ble plutselig bare overkjørt av en enorm redsel

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Jørgine «Funkygine» Vasstrand (32) ble nylig mamma. Nå forteller hun i et blogginnlegg om hvor redd hun ble da en av de eldre barna plutselig fikk korona.

Funkygines yngste sønn Indigo Iro kom til verden tidligere i Januar. Med både Filippa, Sokrates og Milano har hun endt med å bli satt i gang.

– Nå hadde jeg derimot bestemt meg for å gi kroppen den tiden den måtte ta, for å komme i gang av seg selv og forhåpentligvis få en bedre fødselsopplevelse enn tidligere, forteller den populære fitness-profilen på bloggen sin.

Men også Indigo lot seg vente på, og tilslutt ble fødselen satt igang.

Vel hjemme så blir imidlertid et av de eldre barna koronasmittet.

– En av ungene testet positivt på en hurtigtest. Var egentlig ikke forberedt på en slik reaksjon, men jeg ble plutselig bare overkjørt av en enorm redsel for at den minste og skjøreste av oss også kunne være smittet. Ettersom impulskontrollen min og mye av det rasjonelle i meg er erstattet med haugevis av hoppende hormoner, så rakk jeg å se for meg kilometervis med skremmende scenarioer før Morten rakk å stoppe meg, skriver hun i en oppdatering på bloggen sin.

– I tillegg var jeg det stikk motsatte av pedagogisk ovenfor de tre eldste. Mens snørr og tårer sprutet og med Indigo rugende til brystet, presterte jeg å hudflette de tre eldste. Aner ikke hvorfor, men husker at jeg sa både «hold kjeft» og «drittunge» før jeg fikk samlet meg og sinnet ble erstattet med verdens verste samvittighet, legger hun til.

Funkygine roser de tre eldre barna sine for at de både tilgir og forstår. Og dagen etter hjalp de til med å legge en god plan for de neste dagene slik at Jørgine som nybakt mamma og familiens splitter nye lillebror ikke skal bli koronasmittet.

– Selv om strategien ser ut til å være at de fleste skal smittes… så er det noen unntak. Nybakte mammaer og babyene deres blant annet. Noe som definitivt er enklere sagt enn gjort når man har barn i skole og barnehage, kommenterer Funkygine.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com