tirsdag, januar 28, 2020
Kjendisnytt Hjalmer Larsen om pappa Kim Larsen: - Større kjærlighet...

Hjalmer Larsen om pappa Kim Larsen: – Større kjærlighet fantes ikke

-

30 september kom den triste beskjeden om at Kim Larsen var død. Nå har sønnen hans delt sine minnerike ord om faren. 

Det har gått en uke siden den tragiske beskjeden ble offentliggjort. Den danske musikeren Kim Larsen er ikke mer.

I uken som har gått har det vært skrevet og sagt mye om Kim Larsen. Mye fint. Ikke minst var hans yngste datters siste hilsen en sterkt tekst å lese.

Nå har også sønnen til Kim Larsen, Hjalmer Larsen, skrevet sine siste ord om pappa.

«Større kjærlighet fantes ikke»

Hjalmer publiserte sin siste hilsen på Instagram og forteller om et stort savn:

«Kjære far.
Du sa ofte at du hadde hatt noe så usedvanlig som en lykkelig barndom. Det koret slutter jeg meg til i stor grad. Og tilføyer også ungdom og voksenliv. Heldigvis sa jeg det ofte til deg selv, men det tåler uendelige gjentagelser.

Større kjærlighet fantes ikke, enn den du øste ut over meg og Lui daglig og hele tiden. Takk for det og takk fordi “kurven” hos deg og mor var tom, for bedre sted å lande fantes heller ikke.

Deres gjensidige kjærlighet var uendelig og misunnelsesverdig og en av dem, som aldri forsvinner.

Vi var en tett liten familie, men de siste ni måneder tok det seg allikevel opp på et helt annet nivå.

Det bildet er fra mai i år. De mange mange timer vi tilbragte ved spillebordet ditt i stuen gjennom årene, og hvor vi drev resten av familien til vanvidd med vår ubehjelpsomme håndtering av diverse instrumenter og skrik og skrål, fyller meg med stor glede og lengsel. 

Hver gang en av oss i huset skulle gå, ropte de tre andre «Se deg for og vi sees!» opp til flere ganger. Så fra meg til deg: Se deg for kjære far, og vi sees.»

 

View this post on Instagram

 

Kære far. Du sagde tit, at du havde haft noget så usædvanligt som en lykkelig barndom. Det kor tilslutter jeg mig i dén grad. Og tilføjer så også teenage og voksenliv. Heldigvis sagde jeg det tit til dig selv, men det tåler uendelige gentagelser. Større kærlighed fandtes ikke, end den du øsede ud over mig og Lui dagligt og hele tiden. Tak for det og tak fordi “kurven” hos dig og mor var tom, for bedre sted at lande fandtes heller ikke. Jeres gensidige kærlighed var uendelig og misundelsesværdig og en af dem, som aldrig forsvinder. Vi var en tæt lille familie, men de sidste ni måneder røg det alligevel op på et helt andet niveau. Det her billede er fra maj i år. De mange mange timer vi tilbragte ved dit spillebord i stuen gennem årene, og hvor vi drev resten af familien til vanvid med vores ubehjælpsomme håndtering af diverse instrumenter og skrig og skrål, fylder mig med stor glæde og længsel. ❤️ Hver gang en af os i huset skulle gå, råbte de tre andre «Se dig for og vi ses!» op til flere gange. Så fra mig til dig: Se dig for lille far, og vi ses.

A post shared by Hjalmer (@hjalmermusic) on

Kim Larsen er utvilsomt en person som har betydd enormt mye for sine barn. Vi hyller han for den personen, pappaen og musikeren han var. 

Trykk på deleknappen for å hylle han du også!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Sissel Kyrkjebøs datter går i morens fotspor – Slik ser hun ut nå

Sarah Kyrkjebø Skoller (20) har blitt en voksen dame, og har valgt å gå i morens fotspor. Før jul, var hun med moren på...

Kine og Tom fra «Mesternes Mester» med gladnyhet

Kine Olsen Vedelden (25) og Tom Hilde (31) ble kjærester etter de deltok på forrige sesong av "Mesternes Mester". Nå tar de forholdet ett...

Gro Hammerseng Edin etter spørsmål fra journalist: – Sjokkert og provosert

Anja og Gro Hammerseng Edin har fått mange rare spørsmål fra journalister. Men det er spesielt ett spørsmål de begge to husker veldig godt. Søndag...