Hjem Kjendisnytt Hør Kristian Kristensens nydelige versjon av Bjørns Eidsvågs «Eg ser»

Hør Kristian Kristensens nydelige versjon av Bjørns Eidsvågs «Eg ser»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Bjørn Eidsvåg, Karoline Krüger, Ingebjørg Bratland, Freddy Kalas, Kristian Kristensen, Isah og Emma Steinbakken er årets artister i «Hver gang vi møtes». I august startet innspillingen av en ny sesong på idylliske Kjerringøy utenfor Bodø. Og nå begynner låtene som er laget å finne veien ut på internett.

– Vi er så jublende glade for at akkurat disse sju artistene blir med oss opp til Kjerringøy. Både i sjanger, alder og personlighet er jeg sikker på at denne gjengen kommer til å utfylle hverandre på aller beste vis. Og samtidig kommer de til å skape ny norsk musikk som kommer til å leve i generasjoner. «Hver gang vi møtes» er en signatur-produksjon for oss, der vi virkelig søker å gi seerne opplevelser som varmer langt inn i hjerteroten, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Få artister er like folkekjære som Bjørn Eidsvåg (68). Etter et halvt århundre i musikkbransjen står han som en bauta i norsk musikkhistorie og er en artist flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Selv etter en lang og solid karriere er han stadig aktuell og evner å fornye sitt musikkuttrykk. 

Siden oppstarten i 1971 har han gitt ut 28 album, vært nominert til Spellemann 18 ganger, spilt ca. 80 konserter hvert år, gitt ut bok, hatt eget TV-program, radioprogram og inntatt scenen på Det Norske Teatret med den egenskrevne teaterforestillingen “Etterlyst: Jesus” – for å nevne noe.

Kristian Kristensen tolker «Eg ser»

Kristian Kristiansen (30) ble i 2015 kronet med tittelen Årets Urørt på NRK P3, og trollbandt både dommerne og lytterne med sin unike stemme og formidlingsevne! I 2017 slapp han sin første EP «Gressholmen».

På neste utgivelse, og hans første fullengde-album «Kor vi ende» kom i 2019. I januar 2022 slapp han sitt andre album «2003», hvor han igjen viste helt nye sider av seg selv. 

Han har flere store suksesser bak seg, med blant annet utgivelsene «Kan du lære mæ» og «Du ga mæ viljestyrke», hvor begge låtene nådde topp 5 på radio og sistnevnte mottok dobbelt platina. Kristian har med den store stemmen og det varme hjertet kapret en stor plass hos mange her til lands.

Nå er Kristiansens versjon av «Eg ser» ute på Youtube og høster enormt med reaksjoner fra folk som mener dette er en av de vakreste tolkningene som er laget av sangen.

Du kan høre låten nedenfor – DEL gjerne videre om du likte denne versjonen!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com