søndag, mai 31, 2020

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Mest lest nå

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil.

«Halvveis til mål, lillebror kommer til sommeren», skriver Ida på Instagram sammen med et bilde av seg selv med stor mage, og med sønnen Max (1).

– Det føles kjempebra! Vi gleder oss masse, sier Ida til TV 2.


Lille Max er har bare så vidt rukket å fylle ett år. I 2018 avslørte Ida også nyheten om sin første graviditet på Instagram.

– Det er en stund siden vi fant ut av det. Vi hadde jo en mistanke og ble kjempeglade da vi fant ut at det stemte. Jeg vet ikke helt hvordan dette blir, det vet man på en måte ikke før man sitter her med den lille i armene, sa hun til Dagbladet den gangen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Halvveis til mål, lillebror kommer til sommeren ♥️ @bakepapsen

Et innlegg delt av idagranjansen (@idagranjansen)

Kokebokforfatter

Ida Gran-Jansen har gitt ut flere kokebøker, blant annet boken «Fristelser» som kom i 2014. Hun ble rikskjendis etter at hun deltok og vant realityserien «Hele Norge baker» i 2013. Hun har også vært med på «Skal vi danse» og «Farmen kjendis».

Ida avslørte at det var etter «Farmen Kjendis»-deltakelsen i 2017, at hun begynte å få varme følelser for kjæresten Eirik.

– Han er supersosial, omsorgsfull og raus. Og det beste av alt: Det virker som han har falt skikkelig i smak hos familien min. Både mor og mormor har falt pladask, fortalte hun til Se og Hør den gang.

Falt for kjæresten på løpetur

Ida fortalte også at hun falt for Erik på en løpetur.

– Jeg spurte Eirik om vi skulle ta en løpetur sammen. Vi løp Bygdøy rundt, badet og koste oss i sommervarmen. Etterpå var jeg helt solgt. Det sa bare pang, sa hun.

Eirik jobber som lærer, i tillegg til at han jobber med barnevernsbarn.

LES OGSÅJens Christian Nørve har blitt pappa til en liten jente : avslører navnet

129,763FansLik
1,359FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter