Hjem Kjendisnytt Katarina Flatland tar permisjon i 2020: – Det ble litt i overkant for helsen

Katarina Flatland tar permisjon i 2020: – Det ble litt i overkant for helsen

Katarina Flatland (30) har studert medisin ved siden av å være programleder for Idol på TV 2. Men nå har det blitt litt for mye. Nå har hun bestemt seg for å ta permisjon fra legestudiene fram til sommeren.

I tillegg har Katarina og mannen Harald Dobloug startet podkasten «Åpen journal». Harald er også lege, og i podcasten tar de opp medisinske temaer.

«Forrige halvår kjente jeg at når jeg kjørte på med jobb, skole og alt på en gang, så ble det litt i overkant for helsen. Ofte føler jeg at jeg går mot det jeg anbefaler alle – at man skal lytte til kroppen. Jeg skal bare kjøre på», sier Katarina til God morgen Norge.

Krevende studier

Den populære programlederen har i tillegg diabetes type 1. Hun forteller at hun holder i sykdommen i sjakk, men at den blir påvirket av stress. Nå tror hun det vil gjøre henne godt med et halvt år fri fra studiene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

GODT NYTTÅR folkens💫 Gleder meg til å dele 2020 med dere! Og med deg da, @haraldmd ❤️

Et innlegg delt av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

«Jeg tror jeg og blodsukkeret er veldig glad for at jeg det halvåret her skal jobbe og ha én ting å forholde meg til», sier hun og legger til:

LES OGSÅKatarina Flatland forteller om hvordan det er å leve med sykdommen: -Er helt forbanna dritt

«Derfor skal jeg ikke gå på skolen, jeg skal bare jobbe med Idol og kose meg. Det føles for meg som at jeg har litt fri når jeg er på jobb, for der har jeg det veldig gøy, mens studiet er veldig krevende, synes jeg. Så dette er et halvår jeg gleder meg mye til.

Slitsomt å leve med sykdommen

Katarina innrømmer at det er slitsomt å leve med sykdommen.

«Alt du putter i munnen må du forholde deg til som et regnestykke; hvor mye er det i det her og hvor mye insulin må jeg sette? Det er veldig slitsomt, også må man passe på at det ikke tar bort matgleden», sier hun.

«Vi er ekstremt glad i god mat og drikke og når du da blir så fokusert på hva du kan spise og ikke spise, kan det være litt slitsomt og krevende til tider. Men jeg føler vi har funnet en god balanse for det. Vi prioriterer å nyte og leve livet og ikke la diabetesen ta over», sier hun videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Dr. Flatland til tjeneste 👩🏼‍⚕️

Et innlegg delt av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

LES OGSÅ: Katarina Flatland på sykehuset: Bytter ut glitter og glam med hvit frakk

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com