fredag, desember 13, 2019
Meninger Kjære mamma med det ustyrlige barnet. Jeg ser deg!

Kjære mamma med det ustyrlige barnet. Jeg ser deg!

-

Denne er til deg som får stygge blikk og kommentarer fra andre foreldre fordi barnet ditt bråker mye og oppfører seg som en villbass.

«Jeg var en gang den personen som sa: «Det barnet ville ikke oppført seg sånn hvis det hadde fått skikkelig oppdragelse.» Men åh, gjett om Gud hadde en plan for å lære meg en lekse jeg ikke visste jeg trengte å lære. Og få meg til å spise disse ordene.»

Det skriver Kara Shook fra Alabama på Facebook-siden sin. Teksten hennes har nå gått viralt, og mødre over hele verden hyller hennes ærlige ord.

Foto: Kara Shook

Sårende kommentarer

«Jeg har det ville barnet. Det barnet som aldri stopper. Som aldri hører på «nei», skriver hun videre.

«Det barnet som er HØYLYDT. Det som sier: «jeg kommer til å gjøre det uansett», og som gjør nettopp det, selv om jeg sa at han ikke skulle gjøre det.

Er jeg den moren som føler seg skyldig hver eneste kveld? Den moren som bekymrer seg for om hun var for hard mot ham i dag? HVER DAG. Moren som får dømmende blikk fra fremmede, til og med fra venner og familie. Moren som håndterer sårende kommentarer og som må se på at sønnen min blir behandlet annerledes fordi han er vanskelig å håndtere.»

Foto: Kara Shook

Du gjør en god jobb!

«Moren som velger sine kamper og lar ting gå, ting jeg tidligere sa jeg aldri ville la gå, rett og slett fordi hvis jeg ikke velger mine kamper, så ville han alltid fått kjeft.

Jeg er moren med et viljesterkt barn, et vilt barn. Og jeg ber om at jeg skal klare å veilede ham og lære ham å bruke det til noe godt.

At han vil klare å stå imot, eller til og med stå alene og gjøre det som er riktig. At han ikke vil bry seg om hva folk sier eller tenker om han, fordi han gjør det som er riktig for han.

Jeg ser deg, mamma med det ville barnet. Du gjør en god jobb!

Og hvis du er sånn som jeg var før, vær snill mot mammaen med det ville barnet, hun prøver hardere enn du aner.»

Foto: Kara Shook

Del gjerne teksten videre – det kan være flere foreldre der ute som har godt av å lese den! 

LES OGSÅ: Ekspert: Dagens barneoppdragelse er fullstendig krise – Her er 5 tips alle småbarnsforeldre burde få med seg

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...