Hjem Hjernetrim Klarer du å finne hjertene blant sommerfulgene i dette bildet?

Klarer du å finne hjertene blant sommerfulgene i dette bildet?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hint: Det er tre stykker …

Det sies jo at man regelmessig bør bruke hjernen for å holde den i vigør. Og hva er bedre enn å bruke de små grå på en aldri så liten hjernetrim?

Den ungarske tegneserieskaperen Gergely Dudas, kjent som Dudolf, er kjent for sine morsomme og utfordrende visuelle puslespill. Dette ser så lett ut, men de fleste bruker laaang tid på å finne løsningen.

Vi vet at leserne våre elsker optiske illusjoner, og har derfor god grunn til å tro dere også elsker søk-og-finn-puslespill. Det er alltid moro avkobling med en god «hjernevrider», som virkelig setter ting i perspektiv og kanskje forvirrer sansene våre litt.

Fugler og kaniner ser du selvfølgelig lett som bare det. Og sommerfugler – massevis av fine røde sommerfugler. Men blant disse skjuler det seg tre hjerter. De er ikke like enkle å få øye på, men kunstneren har klart å gjemme tre stykker i bildet.

Dersom du vil beholde spenningen når du nå scroller nedover er det viktig at du ikke scroller for langt. Vi vet nemlig av erfaring at slike søk-og-finn-gåter kan få folk til å bli sittende lenge, så et stykke etter det første bildet har vi lagt ved løsningen.

Foto: The Dudolf

Dersom du også synes slike oppgaver er morsomme, så kan du finne flere av dem her:

Klarer du å finne de tre kokosnøttene i dette bildet?

Klarer du å finne de tre grisene uten partyhatter i dette bildet?

Klarer du å finne tre sitroner blant kyllingene?

Kan du finne musen blant svampene?

Spoiler – løsningen følger under her…

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com