tirsdag, november 24, 2020

Maria Mena åpenhjertig om den tunge tiden: – Her er et bilde av meg fra min mørkeste dag

Mest lest nå

Opplevelsen av å være «den andre kvinnen», og følelsen av ansvar for alle involverte, tærte sånn på artisten at hun til slutt måtte få psykiatrisk hjelp.

Fredag var Maria Mena gjest hos «Lindmo» i NRK. Her fortalte hun åpenhjertig om hvordan det påvirket henne å ha et forhold til en mann som allerede var opptatt.


– Det er noe av det mest skamfulle jeg har vært med på, og jeg har brukt lang tid på å ikke være dritflau, sier hun til Anne Lindmo ifølge Nettavisen.

Dette er imidlertid ikke første gang Mena letter på sløret rundt erfaringen. I podcasten «Ida med hjertet i hånden» tidligere i år fortalte hun også om temaet.

– Jeg føler sånt ansvar for alle involverte, jeg føler meg dum, fortalte hun blant annet den gang.

I fredagens utgave at Lindmo forteller hun at det til slutt førte til at hun både utviklet anoreksi og måtte få psykiatrisk hjelp.

Det var kona til bassisten hennes som til slutt så at noe var alvorlig galt. Etter at de to hadde hatt en lang samtale om livet sa hun, «Maria, nå skal du ringe legen din. Også skal du si at nå går det veldig dårlig, også skal du be om en psykiater».

– Også må jeg ærlig innrømme at det øyeblikket reddet livet mitt, forteller Mena.

View this post on Instagram

It’s been an amazing weekend❤️

A post shared by Maria Mena (@mariamena_official) on

På sosiale medier har Maria Mena skrevet flere innlegg hvor hun tar opp temaet. I et av innleggene forteller hun åpenhjertig om hvor langt nede hun til slutt var.

«Her er et bilde av meg fra min merkelig solfylte men mørkeste dag. Dagen jeg traff bunnen og min gode venn som også heter Maria, @mariamoegrude) sa ifra om at nok var nok, «Nå må du ringe legen din maria! Nå må du be om hjelp! Nå må du komme deg ut av det giftige forholdet du befinner deg i» 5 år skulle det ta , og Veien ut var lengre og tyngre enn jeg trodde…,» skrev hun.

View this post on Instagram

Her er et bilde av meg fra min merkelig solfylte men mørkeste dag. Dagen jeg traff bunnen og min gode venn som også heter Maria, @mariamoegrude) sa ifra om at nok var nok, «Nå må du ringe legen din maria! Nå må du be om hjelp! Nå må du komme deg ut av det giftige forholdet du befinner deg i» 5 år skulle det ta , og Veien ut var lengre og tyngre enn jeg trodde…den innholdt å lære seg å unne seg selv sunne relasjoner igjen. En mann og to barn på nesodden ( @bardhauki @erlehauki @odahenriettehauki ) som hjalp meg opp på bena igjen slik at jeg kunne lære meg å stå og til slutt gå helt på egenhånd. En bestevenn ( @jonniklasronning ) som kom tilbake til meg etter et år der han selv kjempet og som nå er min nærmeste. , en gjeng sterke kvinner som opprettet en messenger-gruppe som var døgnåpen om jeg trengte hjelp (@birgittehofflysholm @renpoesi @pihlstrm @ingvillstorksen ) to produsenter (@olavtronsmoen @thisisanders_ ) som trodde på meg kreativt og som tålte at noen studiodager kun bestod av tårer og et behov for en klem. Et management og plateselskap @sonymusicnorway som aldri mista trua selv om årene gikk og musikken uteble, og til slutt.. en mann som kom til ferdig dekka bord og en kvinne som ikke lenger trengte å bli redda. En mann som allikevel tok med seg det aller viktigste.. -fremtiden min! @kleppaza ❤️ i morgen kommer første del av plata om en av mine tøffeste kamper! Den avslutter med Det viktigste budskapet; «i got out!» JEG KLARTE DET!!!!!!! Og om jeg klarte det klarer du det også! Kos dere med hjertet mitt! Ps. Takk til alle dere som jeg ikke rakk nevne.. you know who you are!

A post shared by Maria Mena (@mariamena_official) on

Livet smiler imidlertid til 34-åringen igjen. Hun er plateaktuell og lover «fine låter om å ha det fint». Mye av inspirasjonen skal ifølge Nettavisen kommer fra hennes nye kjæreste, Morten Kleppa.

Overøst med tilbakemeldinger

Etter at Maria Mena stilte opp i «Lindmo» har ikke tilbakemeldingene latt vente på seg. Svært mange hyller henne for åpenheten.

På Instagram skriver Maria:

«Tusen takk for alle tilbakemeldinger på plata og opptredenen på lindmo i går. Jeg ligger i sofan og tårer av lettelse og stolthet triller nedover kinnene mine!»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter