Hjem Kjendisnytt Maria Mena åpenhjertig om den tunge tiden: – Her er et bilde av meg fra min mørkeste dag

Maria Mena åpenhjertig om den tunge tiden: – Her er et bilde av meg fra min mørkeste dag

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Opplevelsen av å være «den andre kvinnen», og følelsen av ansvar for alle involverte, tærte sånn på artisten at hun til slutt måtte få psykiatrisk hjelp.

Fredag var Maria Mena gjest hos «Lindmo» i NRK. Her fortalte hun åpenhjertig om hvordan det påvirket henne å ha et forhold til en mann som allerede var opptatt.

– Det er noe av det mest skamfulle jeg har vært med på, og jeg har brukt lang tid på å ikke være dritflau, sier hun til Anne Lindmo ifølge Nettavisen.

Dette er imidlertid ikke første gang Mena letter på sløret rundt erfaringen. I podcasten «Ida med hjertet i hånden» tidligere i år fortalte hun også om temaet.

– Jeg føler sånt ansvar for alle involverte, jeg føler meg dum, fortalte hun blant annet den gang.

I fredagens utgave at Lindmo forteller hun at det til slutt førte til at hun både utviklet anoreksi og måtte få psykiatrisk hjelp.

Det var kona til bassisten hennes som til slutt så at noe var alvorlig galt. Etter at de to hadde hatt en lang samtale om livet sa hun, «Maria, nå skal du ringe legen din. Også skal du si at nå går det veldig dårlig, også skal du be om en psykiater».

– Også må jeg ærlig innrømme at det øyeblikket reddet livet mitt, forteller Mena.

På sosiale medier har Maria Mena skrevet flere innlegg hvor hun tar opp temaet. I et av innleggene forteller hun åpenhjertig om hvor langt nede hun til slutt var.

«Her er et bilde av meg fra min merkelig solfylte men mørkeste dag. Dagen jeg traff bunnen og min gode venn som også heter Maria, @mariamoegrude) sa ifra om at nok var nok, «Nå må du ringe legen din maria! Nå må du be om hjelp! Nå må du komme deg ut av det giftige forholdet du befinner deg i» 5 år skulle det ta , og Veien ut var lengre og tyngre enn jeg trodde…,» skrev hun.

Livet smiler imidlertid til 34-åringen igjen. Hun er plateaktuell og lover «fine låter om å ha det fint». Mye av inspirasjonen skal ifølge Nettavisen kommer fra hennes nye kjæreste, Morten Kleppa.

Overøst med tilbakemeldinger

Etter at Maria Mena stilte opp i «Lindmo» har ikke tilbakemeldingene latt vente på seg. Svært mange hyller henne for åpenheten.

På Instagram skriver Maria:

«Tusen takk for alle tilbakemeldinger på plata og opptredenen på lindmo i går. Jeg ligger i sofan og tårer av lettelse og stolthet triller nedover kinnene mine!»

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com