tirsdag, november 24, 2020

Fredrik Solvang forlovet – slik er drømmebryllupet hans

Mest lest nå

Dette bursdagsbildet går viralt. Kan du se hvorfor?

Da lille Elijah fylte fem år, ønsket han seg et helt spesielt tema for bursdagen sin. Mamma Rachel Perman, spurte sønnens oldeforeldre om de...

Fredrik Solvang og kjæresten gjennom 15 år har forlovet seg. Nå røper han hvordan han ser for seg drømmebryllupet.

«Debatten»-programleder Fredrik Solvang er sier vanligvis svært lite om privatlivet sitt, men i Ida Fladens (34) ferske episode av podkasten, «Ida med hjertet i hånden» røper han at han har gått ned på kne.

fredrik solvang
Fredrik Solvang

Det er Se & Hør som skriver om podcast-episoden der Fladen får Solvang til å lette litt på sløret rundt privatlivet sitt.


Det mange ikke vet, er at den populære Debatten-programlederen har vært i et forhold i femten år. Nylig ble han også forlovet.

Les også: Fredrik Solvangs sterke budskap om homofili

Solvang forteller Fladen at det var han som fridde på romantisk vis på Ekeberg restauranten, og at frieriet kom som en stor overraskelse på kjæresten

Drømmebryllupet er anonymt

– Drømmebryllupet er veldig unnselig og anonymt. Det skal helst foregå uten at noen vet det, forklarer Solvang ifølge Se & Hør i podkasten.

Han legger også til at han ikke har planer om å ha familien til stede, og heller ikke har behov for en tradisjonell bryllupsfest.

Les også: Familieforøkelse for Fredrik Solvang

På spørsmål om hvordan han vil beskrive forholdet sitt, svarer han:

– Vi har et forhold der vi er veldig ærlige med hverandre, der vi aksepterer at vi er forskjellige personer og tillater hverandre forskjellige interesser. Samtidig pleier vi å gjøre mye sammen, så vi er ganske samstemte, men det skulle forhåpentligvis bare mangle.

Mens han stadig vekk må tåle kjeft fra seere som mener han kan være kranglete på TV, røper han at han er konfliktsky på hjemmebane.

– Jeg viker ikke unna for en konflikt hvis det er helt nødvendig, men samtidig søker jeg ikke konflikt. Jeg er veldig var fordi jeg ikke ønsker å såre noen. Jeg bruker mye krefter på å ikke såre, utdyper han.

Dropper Facebook

I et nylig innlegg forklarer Solvang at han ikke lenger kommer til å bruke Facebook som en kanal hvor han kommuniserer rundt programmet «Debatten.»

«Lenge har jeg hatt utbytte av å kommunisere på Facebook om Debatten. Jeg har brukt Facebook til å promotere programmet, redegjøre for redaksjonelle valg og beklage dersom det har føltes rett. Dermed har jeg også åpnet for kommentarer om sakene vi tar opp.

Ofte har kommentarfeltet blitt brukt til å uttrykke politiske meninger og meninger om meg, veldig mange skriver også meldinger direkte til meg», skriver Solvang. Videre forklarer han at det er vanskelig å være moderator for alle kommentarene og meningene som kommer i kommentarfeltet og at kontoen fra nå av vil bli privat, og ikke angå temaene som debatteres i debatten.

«Jeg har ingen til å administrere denne kontoen for meg, jeg må gjøre alt selv, og nå har jeg innsett at jeg ikke har kapasitet til å styre denne side-sjappa i tillegg til jobben min.

Derfor kommer jeg fra nå av til å forsøke å ta tilbake kontoen som min egen slik at det jeg deler kan være mer privat, og jeg kommer ikke til å dele noe særlig som angår Debatten her. Det kan hende det innebærer at jeg også vil definere tydeligere hva en venn på Facebook skal være.

Jeg har i det lengste vegret meg for å opprette en profesjonell Facebook-konto for offentlige personer, men det er mulig det er en løsning etterhvert. Det er litt leit at det måtte bli slik, men takk til dere som har fulgt med så langt!«

Lenge har jeg hatt utbytte av å kommunisere på Facebook om Debatten. Jeg har brukt Facebook til å promotere programmet,…

Publisert av Fredrik Solvang Fredag 2. oktober 2020

Vi gratulerer Fredrik Solvang så mye med forlovelsen!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter