Forsiden Kjendisnytt Nå er norske KEiiNO på topp 10 i verden - burde vunnet...

Nå er norske KEiiNO på topp 10 i verden – burde vunnet Eurovision

-

Norske Keiino har blitt svært populær etter deltakelsen i Eurovision. 

Den norske gruppen endte på femteplass under lørdagens finale i Tel Aviv. En sterk prestasjon, og nå tar låta «Spirit In The Sky» av i en rekke europeiske land.

Flest stemmer fra folket

Og det er kanskje ikke så rart at Keiino topper hitlistene. Det var nemlig dem som fikk flest stemmer fra folket under Eurovision. En lunken jury var forskjellen mellom femte og førsteplass.

Tom Hugo Hermansen fra gruppen forteller til VG at han ikke er særlig imponert over måten poengene deles ut på Eurovision.

– Det er subjektivt hva som er bra og dårlig, og da er det rart at noen få personer skal sitte og bestemme halvparten av hva et land skal gi av poeng, sier Hermansen til VG. Han problematiserer også at ordningen kan åpne opp for bestikkelser.

– Det har jo alltid vært masse rykter om jurymedlemmer som blir bestukket og slikt, og det er så dumt. Så ordningen virker unødvendig. Og jeg tror kanskje det vil bli en ordentlig debatt om dette nå, sier han til avisen.

Topp 10 på iTunes 

Samtidig som Keiino topper europeiske hitlister har de også krøpet inn på topp 10-listen over mest spilte sanger på iTunes.

LES OGSÅ
Dette er de nye deltakerne i "Hver gang vi møtes"

På Facebook har Eurovison Norway delt den gledelige nyheten.

– «Spirit In The Sky» er nå den 10. mest populære låta på iTunes I VERDEN! Vi gratulerer Keiino med erobringen på hitlistene, og i morgen runder låta offisielt SYV MILLIONER Spotify stream.

LES OGSÅ
Lege til frontalangrep på Shaman Durek - avslører hvordan han bruker sleipe tricks og psykologiske mekanismer

Mennesker over hele verden har de siste dagene delt sin mening i sosiale medier hvor de fremhever at den «riktige» vinneren av Eurovision er norske Keiino. De fikk faktisk flere stemmer fra folket enn vinneren gjorde.

Er du enig? Hør låta til Keiino nedenfor og bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .