Forsiden Kjendisnytt Nå er norske KEiiNO på topp 10 i verden - burde vunnet...

Nå er norske KEiiNO på topp 10 i verden – burde vunnet Eurovision

Norske Keiino har blitt svært populær etter deltakelsen i Eurovision. 

Den norske gruppen endte på femteplass under lørdagens finale i Tel Aviv. En sterk prestasjon, og nå tar låta «Spirit In The Sky» av i en rekke europeiske land.

Flest stemmer fra folket

Og det er kanskje ikke så rart at Keiino topper hitlistene. Det var nemlig dem som fikk flest stemmer fra folket under Eurovision. En lunken jury var forskjellen mellom femte og førsteplass.

Reklame

Tom Hugo Hermansen fra gruppen forteller til VG at han ikke er særlig imponert over måten poengene deles ut på Eurovision.

– Det er subjektivt hva som er bra og dårlig, og da er det rart at noen få personer skal sitte og bestemme halvparten av hva et land skal gi av poeng, sier Hermansen til VG. Han problematiserer også at ordningen kan åpne opp for bestikkelser.

– Det har jo alltid vært masse rykter om jurymedlemmer som blir bestukket og slikt, og det er så dumt. Så ordningen virker unødvendig. Og jeg tror kanskje det vil bli en ordentlig debatt om dette nå, sier han til avisen.

Topp 10 på iTunes 

Samtidig som Keiino topper europeiske hitlister har de også krøpet inn på topp 10-listen over mest spilte sanger på iTunes.

LES OGSÅ
Ny rekord for dronning Sonja

På Facebook har Eurovison Norway delt den gledelige nyheten.

– «Spirit In The Sky» er nå den 10. mest populære låta på iTunes I VERDEN! Vi gratulerer Keiino med erobringen på hitlistene, og i morgen runder låta offisielt SYV MILLIONER Spotify stream.

Mennesker over hele verden har de siste dagene delt sin mening i sosiale medier hvor de fremhever at den «riktige» vinneren av Eurovision er norske Keiino. De fikk faktisk flere stemmer fra folket enn vinneren gjorde.

Er du enig? Hør låta til Keiino nedenfor og bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT