Hjem Kjendisnytt Prins Harry og hertuginne Meghan venter sitt andre barn

Prins Harry og hertuginne Meghan venter sitt andre barn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Lille Archie skal bli storebror, melder en rekke medier.

Flere medier melder ifølge VG at hertugen og hertuginnen av Sussex, prins Harry og Meghan Markle (39), venter sitt andre barn.

– Vi bekrefter at Archie skal bli storebror. Hertugen og Hertuginnen er overlykkelige over å vente sitt andre barn, sier en talsperson ifølge avisen til People Magazine.

Fra før har de Archie som fyller 2 år i mai.

I høst fortalte Meghan åpent om en spontanabort som skjedde i juli. Det var da ikke kjent at hertugparet ventet nok et barn.  

harry og meghan
harry og meghan

– Å miste et barn betyr å bære en nesten uutholdelig sorg. Det oppleves av mange, men det er få som snakker om det. På grunn av vårt tap, oppdaget mannen min og jeg at i et rom med 100 kvinner vil 10 til 20 av dem ha opplevd spontanabort. Til tross for hvor mange som har opplevd denne smerten, forblir samtalen tabu, full av (uberettiget) skam, sier Meghan og omtaler det som en syklus av ensom sorg.

Den gledelige nyheten om at Archie får en lillebror eller lillesøster ble først kjent på fotograf Misan Harriman sin instagramkonto.

Fotografen skriver «Meg, jeg var der i bryllupet ditt som vitne til starten på denne kjærlighetshistorien, og min venn, jeg er beæret over å fotografere at den vokser. Gratulerer til hertugen og hertuginnen av Sussex med disse gledelige nyhetene», skriver Harriman.

Dronning Elizabeth er «lykkelig over nyheten» om det kommende oldebarnet, heter det ifølge VG i en uttalelse fra Buckingham Palace.

Vi gratulerer så mye! Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner du også!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com