Hjem Dyr Slik hjelper hunden småbarnsmor med å få babyen til å slutte å gråte

Slik hjelper hunden småbarnsmor med å få babyen til å slutte å gråte

Kjæledyrene vil ofte eierne vel, og kan også av og til komme og stille hjelpsomt opp. Det har vi sett mange eksempler på. Men da denne lille hunden skulle få menneskebroren sin til å slutte å gråte måtte vi le godt.

At hunder ofte skaper unike bånd til mennesker er ingen hemmelighet. Og mange har nok opplevd at hunder kan ha en fornemmelse eller kunnskap om at barn er skjøre vesen som de må fare forsiktig med.

Nylig fortalte vi den søte historien om Bull Mastiff-terrieren Brutus som kom og delte leken sin med babyen hver gang babyen gråt. Dyr er ofte overraskende omsorgsfulle og hjelpsomme når deres små menneskesøsken ikke har dagen.

Bull mastiff-terrieren Brutus er så dedikert i oppgaven med å passe sin nye menneskebror at selv foreldrene føler de svikter oppgaven litt sammenlignet med hvor påpasselig Brutus er.

En annen herlig dyrehistrorie vi nylig har skrevet om er foreldreparet som delte klippet av familiens nymfeparakitt som synger for deres to uker gamle sønn. over fire millioner har sett den hjelpsomme hunden.

Mens disse historiene er søte og rørende, så fikk vi bare latterdøren på vidt gap over den lille japanske hunden som du kan se i videoklippet nederst i denne saken: Når lillebror gråter er det verken deling av leker eller nattasang derfra. Hunden setter seg rett og slett bare ned og uler enda høyere enn babyen – og det virker. Det lille barnet blir så forskrekket at han tier stille og ser måpende og storøyd på sin firbeinte, ulende venn.

Trykk «play» og få deg en god latter du og, vel! :

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com