in

Se hva Prinsesse Ingrid Alexandra klarte bare timer etter 18-årsdagen

prinsesse ingrid alexandra

Fredag fylte Norges tronarving 18 år. Og allerede nå har hun klart noe som er et mål for de fleste 18-åringer; hun har tatt lappen!

For de ekstra oppmerksomme kunne man finne et hint i gratulasjonsmeldingen storebror, Marius Borg Høiby (25) publiserte på bursdagen til søsteren.

Sammen med en klipp fra en vannscootertur skrev han:«Gratulerer med dagen til verdens kuleste søster! Du er helt rå!😁🤘🏽 Anbefaler folk som bor i Asker å holde seg unna veiene de neste timene!»

Mange forsto nok at Marius siktet til at førerkortet var innenfor rekkevidde, og nå kan Se og Hør bekrefte at prinsessen har klart å ta lappen rett etter 18-årsdagen.

Magasinet skriver at prinsessen dagen etter bursdagen kom kjørende alene i en elektrisk Volkswagen.

Prinsessen ble den første i Kongehuset på 97 år som ikke fikk bil i myndighetsgave fra Kongelig Norsk Automobilklub (KNA).

– Grunnet kongehusets gaveregler vil KNA ikke gi bil til prinsesse Ingrid Alexandra når hun fyller 18 år fredag, opplyser kommunikasjonssjef Thomas A. Groot i den tradisjonsrike organisasjonen Kongelig Norsk Automobilklub (KNA) ifølge VG til NTB.

LES OGSÅ: Dette er gavene prinsesse Ingrid Alexandra fikk fra det offisielle Norge

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

therese johaug

Johaug like spent som alle andre – vet ikke hvordan det gikk med forloveden

Kvinner er mest hissige bak rattet