Hjem Kjendisnytt Snart kan Charlene reise hjem igjen

Snart kan Charlene reise hjem igjen

Fyrstinne Charlene av Monaco har vært i hjemlandet Sør-Afrika siden mai, og har av helsemessige årsaker ikke kunnet reise hjem.

At fyrstinne Charlene av Monaco har oppholdt seg i Sør-Afrika i fem måneder har ført til en rekke spekulasjoner. Til slutt måtte fyrst Albert ut og avkrefte av det var knute på tråden i ekteskapet.

 Hun forlot ikke Monaco i hast! Hun dro ikke fordi hun var sint på meg eller noen andre. Hun skulle til Sør-Afrika for å jobbe med stiftelsen sin der nede, og tilbringe tid med hennes bror og noen venner, har prins Albert tidligere uttalt til det internasjonale ukebladet People.

I utgangspunktet skulle Charlene besøke hjemlandet sitt i 10 dager for å rette oppmerksomhet rundt beskyttelsen av neshorn. Men ukebladet Se & Hør har tidligere omtalt operasjonen fyrstinnen måtte gjennom som følge av en infeksjon i øre, nese og hals.

Fyrstinnen pådro seg infeksjonen etter å ha gjennomgått et bihuleløft og en beintransplantasjon i forkant av reisen. Fordi ørene hennes ikke vil tåle trykkforskjellen som vil oppstå når hun flyr kan hun ennå ikke reise hjem til Monaco.

Nylig gjestet imidlertid fyrst Albert RMC Radio, hvor han delte den siste oppdateringen rundt hans kones situasjon:

– Hun er fortsatt i Sør-Afrika, men kommer hjem veldig snart. Vi må snakke med legene om et par dager, forteller han ifølge Se & Hør på radio, gjengitt av Hello! Magazine.

Tidligere var det snakk om at fyrstinnen skulle returnere til Monaco mot slutten av oktober. Nå ser det imidlertid ut til at hjemreisen blir fremskyndet betraktelig.

Charlene hadde besøk av familien i Sør-Afrika for seks uker siden, og delte bilder av seg selv, fyrst Albert og deres to barn Gabriella og Jaques på Instagram:

https://www.instagram.com/p/CS_VuctjIN1/
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com