søndag, april 18, 2021

Vida Lill Berge tapte sesongens første dimmekamp: – Jeg hadde gjort det 100 ganger om igjen

Mest lest nå

Lørdag måtte tre kjendiser reise hjem fra Setnesmoen leir etter endt rekruttperiode. 

De fire rekruttene som hadde lavest sammenlagt poengsum etter rekruttperioden sto i fare for å ryke ut i lørdagens episode av Kompani Lauritzen. Tre av disse måtte pakke sekken og forlate Setnesmoen leir etter sesongens første dimmekamp.

View this post on Instagram

A post shared by Edward (@edward_schultheiss)


De fire med lavest ranking var NRK-profil Margrethe Røed (44), skuespiller Edward Schultheiss (44), TV-profil og samfunnsdebattant Faten Mahdi Al-Hussaini (26) og radio-profil Vida Lill Berge (31). Det ble Schultheiss, Al-Hussaini og Berge som røk ut.

– Det å ryke under første dimmekamp er selvfølgelig en stor skuffelse. Jeg skulle gjerne vært med lenger, sier Berge til TV2.

På Instagram skrev hun følgende oppdatering etter at hun røk ut:

«Når du er trist som faen, men så er det TV-innspilling og du prøver å smile til kamera 😌😌 takk for meg Kompani Lauritzen og lykke til videre Kompani aspiranter, dere er rå»

Også Schultheiss skulle gjerne vært lenger i leiren. I motsetning til de to andre, sier Al-Hussaini at hun etter dimmekampen merket at det var riktig tidspunkt å forlate Setnesmoen.

26-åringen sier hun allerede hadde overvunnet mange personlige barrierer.

– Jeg ga meg aldri, og det er jeg stolt av. I dag, et halvt år senere, tenker jeg jo at jeg gjerne skulle opplevd litt mer, men der og da var det riktig for meg at oppholdet var over. Jeg ga meg på topp, sier hun til TV2.

Til tross for at de flere ganger ble pushet til bristepunktet, er samtlige dimittenter enige om at Kompani Lauritzen har vært en opplevelse for livet.

– Du går fra himmel til helvete på to minutter. Det har vært intenst, det har vært lærerikt. Det har vært helt grusomt – og helt fantastisk, sier Berge.

– Jeg hadde gjort det 100 ganger om igjen, konstaterer Faten.

LES OGSÅ: Christine Dancke forteller hvorfor hun vurderte å trekke seg fra «Kompani Lauritzen»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter