torsdag, august 13, 2020

Tore Petterson kan bli blind – Nå deler han ny oppdatering om den viktige operasjonen

Mest lest nå

Skal vi danse-dommer Tore Petterson har grå stær, og står i fare for å bli blind. Han var satt opp til operasjon på nyåret, men nå har han fått den viktige operasjonen fremskyndet.

«Siste prøver er tatt før operasjon. Jeg har visst svært vanskelige øyne og har fått grå stær i en alder av 40 år. Dette kan utvikles til grønn stær og etterhvert blindhet, så klart jeg er svært opptatt av å få operert så fort som mulig! Men det tar jo tid med sånt i dette landet, så ser vel ikke akkurat frem til å få kjøre bil igjen før langt ut på nyåret. Helt krise for meg jobbmessig», skrev Tore Pettersen i en e-post til Newsner for noen uker siden.

Han fortalte at han slet med dobbeltsyn, og at han ikke kunne kjøre bil.


«Det er en ganske fortvila situasjon», sa han.

– Wish me luck!

Tores lege prøvde å få fremskyndet operasjonen, men det er ikke legen hans som skal utføre den. Det er en annen spesialist.

«Jeg prøver å mase meg til operasjon før jul! En julegave fra velferdsstaten til meg!» skrev Tore.

Men nå kan han endelig dele gladmeldingen om at han har fått fremskyndet operasjonen. Onsdag morgen la han ut en post på Instagram med et bilde av seg selv som var ute og gikk.

«Første øyeoperasjon om få strakser! Wish me luck!», skriver han.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Første øyeoperasjon om få strakser! Wish me luck! 🙏🏽❤️🦄🦋🤩

Et innlegg delt av Tore Petterson (@torepetterson)

Gruer seg veldig

Når Tore har fått spørsmål tidligere om han gruer seg, har han svart klart ja.

«Selvfølgelig. Folk skal inn på øya mine. Det er jo helt jævlig. Men jeg vet at de er gode og de gjør så godt de kan, og det pleier å være mer en godt nok», sa han til Newsner tidligere i år.

«Men jeg gleder meg til å få ordna opp i det. Jeg har sett dårlig hele mitt liv, og jeg begynte kanskje ikke med briller når jeg burde ha gjort det som lite barn. Fordi jeg bare er drit sta. Så nå betaler jeg for det, også får jeg bare vente på operasjon», sa han videre.

130,379FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter