lørdag, april 4, 2020

Truls Svendsen er årets solprisvinner

Mest lest nå

Øystein Pettersen gir oss innblikk i hverdagen – Med hjemmekontor

Øystein Pettersen, med kallenavnet «pølsa» har gjort en god figur med sin kjærlige og positive personlighet gjennom tv-serien 71° Nord «Norges tøffeste kjendis». Øystein hadde...

Märtha Louise etter Ari Behns død: – En lang og sorgtung prosess

Prinsesse Märtha Louise deler vanligvis flittig fra livet sitt på sin Instagram-konto. Men nå har det vært stille fra prinsessen siden romjulen. Helt til...

Erik Alfred Tesaker etter finaleseieren: – veldig spesielt

I kveld skulle endelig avgjørelsen falle. Vinneren av årets "Farmen kjendis" skulle kåres. Og til slutt ble det folkefavoritten Erik Alfred Tesaker som kunne...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Solprisen deles ut på Solfesten på Rjukan, og går til personer som gjennom sitt virke og sin væremåte har vært med på å spre sol og glede til det norske folk.

«Truls Svendsen har i mange år spredd sol og glede i den norske TV-ruta, nå også fra scenen med forestillingen Æ til Å på Latter», skriver komiteen.

«Lite ante han hva slags konsekvenser hans håndsopprekning som student på BI skulle få. Harald Rønneberg kom inn i klasserommet og spurte om noen hadde lyst til å være med på litt moro, og førstemann som rakk opp handa var Truls. Fra det øyeblikk mista kanskje Norge en god finansmann, men vi fikk til gjengjeld en trivelig humorist som hele Norge er blitt glad i», skriver de videre.

Ble drita på Bond-premiere

«God og rund og trivelig, alltid blid og med en smittende latter. En fyr som til og med greier å få fram myke sider hos superkokken Hellstrøm. Truls har vært kretsmester i fotball og Norgesmester i bowling, men vi blei allikevel imponert da han gikk over Grønlandsisen med Cecilie Skog som «Tjukken og Lillemor».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Helt sykt! Første gang jeg får på meg small etter jula!

Et innlegg delt av Truls Svendsen (@trulssv)

Hele Norge husker Truls på rød løper skåle «Dry Martini» med alle før premieren på en James Bond film. Han blei på godt norsk «drita», folket elska det, og hele stuntet blei kåra til Årets TV-øyeblikk. Truls er dyktig og morsom, Truls er en mann av folket, og folket liker han. Derfor får han Solprisen»

– En stor ære

– Tusen takk. Herregud sånn stas! sier Truls Svendsen til Radio Rjukan.

– Jeg må innrømme jeg kjenner til prisen fra da Thomas Numme og Harald Rønneberg vant den, så det er skikkelig stas. Jeg har forstått at det er mange som kommer og at det er en skikkelig fest, sier Truls og legger til:

– Tenk få lov å stå på den lista der, og være i det selskapet. Det er jo en stor ære!

Bildet som går viralt

Like etter at det ble kjent at Svendsen vinner solprisen, glimret han til med et bilde som nå går viralt på Instagram.

Bildet er tatt på Anfield sammen med den høye fotballeksperten Brede Hangeland. Man kan vel trygt si at bildet som har fått tusenvis av likerklikk viser hvorfor så mange elsker Svendsen, selvironien hans er aldri langt unna..

 

Se dette innlegget på Instagram

 

@bredehangeland og jeg på Anfield. TV2Sport1 nå. #2cl @tv2sporten

Et innlegg delt av Truls Svendsen (@trulssv)

Trykk gjerne på deleknappen for å gratulere Svendsen med prisen – en verdig vinner!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...