torsdag, februar 20, 2020
Nyheter TVNorge søker stygg kvinne med selvironi til nytt tv-program

TVNorge søker stygg kvinne med selvironi til nytt tv-program

-

Føler du deg mindre pen, eller rett og slett stygg, og i tillegg har masse humor og selvironi? Da kan du søke på denne jobben i TVNorge.

Det er produksjonsselskapet Concorde TV som søker etter en stygg kvinne i en annonse på Statist.no.

«For et nytt program for TVNorge skal vi gjøre et eksperiment for å se om det er sant at man får fordeler av å være «pen». Vi søker derfor etter en med selvironi og humor rundt det å ikke oppfylle dagens skjønnhetsidealer», står det i annonsen.

Og den heldige stygge kvinnen som får jobben går ikke tomhendt fra innspillingen. Hun kan nemlig kose seg med hele 700 kroner i honorar etter en halv dags jobb.

Foto: Statist.no

– Er det ikke litt spesielt?

På spørsmål fra Dagbladet om det ikke er litt spesielt å søke etter en stygg kvinne, svarer mediesjefen:

«Jeg har ikke for vane å snakke om tv-serier som er under produksjon. Vi søker en person som vi ønsker skal være med i et underholdningsprogram», sier Hanne McBride som er mediesjef i Discovery Networks, som eier TVNorge.

– Det verste jeg noen gang har hørt

Men ikke alle syns det er greit å søke etter stygge kvinner. Blogger og influenser Kristin Gjelsvik er i vinden for tiden etter tordentalen hun holdt under Vixen Awards forrige uke. Der tok hun et solid oppgjør med influenser Sophie Elise Isachsen.

«Hvem er det som skal definere hva som er stygt», spør hun.

«Jeg synes ordlyden i denne annonsen er forkastelig. Å søke etter en stygg kvinne, nei det er det verste jeg noen gang har hørt», sier hun til Dagbladet.

Syns det er morsomt

Skribent, foredragsholder og førstelektor Elin Ørjasæter er en av dem som syns annonsen er morsom.

«Haha, jeg synes denne annonsen var ganske morsom», sier hun.

«Det er mye forskning rundt dette at utseendet gir fordeler i yrkeslivet, for dem som ser bra ut. Programideen, sketsjen, eller hva det nå er, er derfor relevant. Og Concorde er jo et profesjonelt produksjonsselskap, etter hva jeg vet», sier hun videre.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...