Forsiden Nyheter Denne kvinnen omtales som "engelen i Manchester" - Reddet 50 barn i...

Denne kvinnen omtales som «engelen i Manchester» – Reddet 50 barn i sikkerhet under terrorangrepet

Så langt er det bekreftet at 22 mennesker døde og 59 ble skadet etter den tragiske terrorhandlingen i Manchester.

Angrepet fant sted på en Ariana Grande-konsert, som ikke bare er betydelig på grunn av det store antallet mennesker Ariana tiltrekker seg, men på grunn av hennes spesielle tilhengerskare: tenåringer og barn.

Det er nesten umulig å forstå hvordan en slik forferdelig ting kunne skje, men – etter hvert som mer informasjon kommer frem – åpner det seg også flere historier om håp og godhet.

Reklame

En slik historie bærer den 48 år gamle Paula Robinson. The «Angel of Manchester.»

Foto: BoredPanda

Paula og hennes ektemann befant seg på Victoria togstasjon – i nærheten av arenaen der Ariana Grande-konserten fant sted – da de hørte og følte eksplosjonen. Paula så «dusinvis» av tenåringsjenter som løp og skrek, mange skilt fra foreldrene sine i kaoset.

Paula samlet rundt 50 panikkfylte tenåringer og barn. «Vi løp, jeg fikk ungdommene og barna til å løpe sammen med meg,» forteller hun til lokale nyhetsmedier.

Hun ledet jentene til et nærliggende hotell, og publiserte informasjon på sosiale medier, slik at skremte foreldre som lette etter barna sine kunne finne dem.

«Vi har ca 50 barn med oss som venter på å bli plukket opp,» skrev hun på nettet. «De er trygge og vi skal passe på dem.»

Foto: DailyMail

Paula forteller at telefonen ringte konstant etter at hun la ut denne meldingen. Etter hvert kom flere og flere foreldre til plassen og kunne finne barna sine, trygt bevart.

LES OGSÅ
Fyllekjører drepte tre barn. Hadde drukket 12 øl og klarte ikke å stoppe i lyskrysset

Midt i all elendigheten er det deilig å kunne rapportere om historier og mennesker som gjør det lille ekstra for å avhjelpe en grusom situasjon.

Del gjerne historien om «engelen fra Manchester» videre. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT