Barn som opplever å miste en av foreldrene sine får tidlig lære livets brutale realitet. Denne syv år gamle gutten opplevde å miste sin far. Nylig ønsket han å skrive et brev til pappa på bursdagen hans. Nå deles brevet av mennesker over hele verden. 

Brevet som guttens mor har publisert på Facebook er merket på følgende måte:

«Kjære postmann, 

Kan du levere dette i himmelen til min pappas bursdag? Takk» 

Moren, Teri Copland, forteller hvordan historien utspilte seg.

«For et par uker siden postet min 7 år gamle sønn et brev til sin pappa i himmelen. Og i dag kom det et nydelig svar fra postmannen. Jeg kan ikke beskrive hvor emosjonell sønnen min ble over å få vite at pappa fikk hans kort.. Du hadde ikke trengt å anstrenge deg for å gjøre dette, du kunne spart deg tiden, men det faktum at du tok deg tid til å gjøre dette for en liten gutt du aldri har truffet er helt fantastisk. Royal Mail har igjen gitt meg troen på mennesker, takk, det betyr så mye for han. Vær så snill å del dette slik at alle som jobber i Royal Mail får vite hvor takknemlige vi er. Takk og god jul,» skriver hun på Facebook.

LES OGSÅ
Hun ble nektet skyss av taxisjåføren, fordi hun satt i rullestol - Da tok resten av taxikøen et tydelig standpunkt!

Svaret fra postmannen: 

«Kjære Jase,

Da vi skulle levere brevet ditt støtte vi på noen problemer. Men jeg ville bare forsikre deg om at vi lykkes å levere brevet ditt til pappa i himmelen. Det var en vanskelig oppgave å unngå stjerner og galaktiske objekter på reisen til himmelen. 

Men du kan være sikker på at det viktige brevet kom frem. Royal Mails prioritet er at våre kunders post kommer frem sikkert. Jeg vet hvor viktig dette brevet er for deg. Jeg kommer til å fortsette å gjøre alt jeg kan for å levere dine brev til himmelen. 

Din, 

Sean Milligan»

For en utrolig fin gest av postmannen. Tenk hvor lykkelig dette må ha gjort den lille gutten.

Del artikkelen for å hylle postmannen som virkelig viste ekte medmenneskelighet!