in

Anne Heche i alvorlig bilulykke – tilstanden er kritisk

SKJERMDUMP: YouTube

Den amerikanske skuespilleren Anne Heche skal ha sendt til sykehus etter en kollisjon der bilen hennes tok full fyr. Tilstanden skal være kritisk.

Den britiske avisen The Guardian som er en av mange medier som rapporterer om hendelsen forteller at ulykken skal ha skjedde fredag morgen i Mar Vista-området i Los Angeles, nær Heches hjem.

Den 53 år gamle skuespilleren er tidligere partner til den amerikanske talkshowverten Ellen DeGeneres, og er kjent for filmer som Donnie Brasco, Cedar Rapids og Psycho. Hun spillte også i Ally McBeal.


Brannvesenet i Los Angeles sier til avisa at et mannskap på 59 brukte over en time på slukke brannen i huset bilen kolliderte med, og bilen selv.

Bilen hennes kjørte rett inn i et to-etasjers bolighus, og kollisjonen skal ha utløst en voldsom brann.

Brannvesenet bekrefter også at en voksen kvinne er sendt til sykehuset, og at tilstanden er kritisk.

TMZ skriver at skuespilleren trolig vil overleve, men at tilstanden hennes er så alvorlig at legene ikke kan undersøke om hun har kjørt i alkoholpåvirket tilstand.

Vitner forteller TMZ at hun kjørte en blå Mini Cooper og krasjet inn i garasjen til et leilighetskompleks.

Beboere i leilighetskomplekset skal ha prøvd å få henne ut av bilen, men hun satte bilen i revers og kjørte deretter av sted. Kort tid senere krasjet hun inn i bolighuset like i nærheten.

Bilen skal ha krasjet mange meter inn i bolighuset.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Freya på ny weekend i Bærum – politiet sperrer av området etter at folk ikke holder avstand til den 600 kilo tunge hvalrossen

Politiet ønsker tips om savnet mann