mandag, august 10, 2020

Christine Koht med et ønske før jul: – Hvis dere vil gi meg glede og lykke

Mest lest nå

Derfor har hekling og strikking noen fantastiske helsefordeler!

Hekling og strikking er en populær hobby for mange nordmenn. Men foruten å være kjekt, hevder eksperter at du får en rekke helsefordeler ved...

Det har vært et tøft år for Christine Koht og kona Pernille Rygg. Christine bor for tiden på Sunnaas, der hun trener seg opp etter den intensive kreftbehandlingen. Forrige uke, fikk vi også vite at Pernille ligger på sykehuset med alvorlig nyresvikt.

«Jeg syns vi har fått nok juling dette året, om ikke Pernille også skulle bli alvorlig syk. Så når jeg legger meg så må jeg bare gråte og gråte. For jeg savnet henne så mye at det gjør vondt i hjertet. Hun har vært min klippe i 29 år, og hver dag med henne har vært en stor glede. Hennes latter, tanker, intellekt, hennes kjærlige vakre sjel. Og så plutselig, på 1 sekund, for 3 uker siden, ble hun en helt annen. Ble iskald i kroppen og sinnsykt trøtt», skrev Christine på Facebook før helgen.

Kan bli Årets navn

Mandag la Christine ut et nytt innlegg på Facebook, til et bilde av en julestjerne i vinduet:


«Dette er utsikten min fra rommet på sunnaas. Og jeg får så mye håp av å se på denne vakre lysende stjernen. For det var en skjønn mann, med verdens søteste navn, Lillebror, som bare kom hit med denne fantastiske stjernen. Og han sa til meg «du lyser opp som en stjerne, og deler så raust av din sårbarhet, så jeg måtte gi deg den vakreste stjerne. Og denne stjernen skal gi deg håp og tro. Så derfor har jeg stemt på deg som årets navn», skriver hun.

– Bare stem i vei

«Så nå tenker jeg, så utrolig fantastisk opptur (i all sykdom og Pernille med nyresvikt) det hadde vært å bli årets navn BÅDE i VG og Dagbladet», skriver Christine videre.

«Så hvis dere har lyst å gi meg masse glede og lykke før jul her på Sunnaas, så bare stem i vei! Det er litt rart, men det går faktisk an å stemme 100 ganger. Nå skal jeg selv gå inn å stemme på meg selv. Hvertfall 10 ganger.

Så ser jeg på den lysende stjernen og ber til Gud om at jeg en dag skal få oppleve å greie å dusje alene, kle på meg uten hjelp, gå ned trappen, og få gi Pernille en klem, og si skal jeg lage en kopp kaffe til deg?

Ja, tenk det»

LES OGSÅ: Koht har tatt CT-scan for å sjekke spredning av kreften- må gråte hver kveld

130,367FansLik
1,533FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter