in

Da 56-åringen sporet opp sin biologiske far på pleiehjem, flyttet hun faren hjem til seg

Foto: Privat

Deanna har prøvd å spore opp sin biologiske far i hele sitt voksne liv. Hun var forberedt på at sjansene var ganske store for at hun ville finne en grav.

– Jeg forberedte meg selv på å finne en grav, og så fant jeg en person. Det var fantastisk, sier Deanna Shrodes til CBS News etter at hun klarte å spore opp sin 92 år gamle far.

Deanna Shrodes ble adoptert som baby. Etter hvert som hun ble etablert med egen familie, ble hun også mer opptatt av å finne ut mer om sin egen biologiske opprinnelse.


Etter flere års detektivarbeid, klarte hun å spore opp sin biologiske mor. Deanna var da 27 år gammel. Men moren, Sally, ønsket først ikke å møte datteren hun hadde adoptert bort like etter fødselen.

– Så jeg dro for å møte henne personlig. Jeg bare dukket opp der og banket på døra, forteller Deanna til CBS.

De holdt kontakten i 20, helt til Sally døde – og tok med seg en hemmelighet i graven: Navnet på Deannas biologiske far.

Congratulations Deanna Doss Shrodes , Larry & Gus💓💞

Posted by Marianna Steele on Wednesday, November 30, 2022

Men før hun døde, hadde Sally avslørt to ting om Deannas far. Det var ikke mye informasjon å jobbe med, men hun hadde fått vite at det dreide seg om en mann av gresk opprinnelse og at han kom fra Richmond i Virginia.

Deanna registrerte seg i en rekke DNA-registere i håp om å få en match den veien. Og hun ba innstendig om å finne sin far.

En natt drømte hun at Gud snakket til henne i drømmene, og fortalte henne at farens navn var Gus.

I mai i år, nesten ti år etter søket startet, dukket det plutselig opp ett treff i DNA-databasen. Deanna hadde et søskenbarn hun ikke visste om.

Alert today. Talking with eyes wide open. Asking for an ice cream cone. It's a lovely day today. #findingmrgreek#takingcareofmrgreek#lifewithmrgreek

Posted by Deanna Doss Shrodes on Thursday, December 1, 2022

– Jeg kontaktet fetteren min og sa at vi nettopp hadde matchet på 23andMe. Han svarte, «jeg tror du er datteren til min onkel Gus». Da sa jeg at «det tror jeg også.», forteller hun til CBS.

92 år gamle Gus Nichole hadde bodd i Richmond hele livet. Han hadde aldri giftet seg. Deanna kontaktet han dagen etter hun hadde snakket med fetteren sin. Uken etter dro hun på besøk til pleiehjemmet.

I dag bor Gus hjemme hos Deanna og hennes familie.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Katten med det triste blikket gikk viralt – og det ble kø for å adoptere han

I dag åpnet utstillingen med Aris kunst – Maud har kuratert