lørdag, desember 7, 2019
Historier fra livet Den 96 år gamle damen var livredd for å...

Den 96 år gamle damen var livredd for å fly. Da møtte hun en engel

-

På et fly mellom San Diego og Nashville, satt Megan Ashley. Over midtgangen for henne, satt det en gammel dame som så helt skrekkslagen ut. Hun var livredd for å fly.

Ifølge Megan, skulle den gamle damen besøke familien sin i Kansas City for å feire bursdagen sin sammen med dem. Men hun hadde ikke flydd på 15 år, og det var det en grunn til. Hun led nemlig av ekstrem flyskrekk. Det skriver nettsiden InspireMore.

Under take off, så den gamle damen opp på sidemannen, en vilt fremmed mann, og spurte han om hun kunne få holde han i hånden. Det kunne hun, og den fremmede mannen holdt hånden hennes under hele flyturen.

Foto: Megan Ashley/facebook

En ekte flyengel

Hver gang flyet humpet på grunn av turbulens, klemte damen seg inntil den fremmede mannen. Og han forklarte henne med rolig stemme hva det var som skjedde. Megan døpte den fremmede mannen til flyengelen.

Da damen måtte på toalettet, hjalp mannen henne med å reise seg, og han holdt et øye med henne mens hun gikk nedover midtgangen. Ifølge Megan, holdt han også vesken hennes og hjalp henne ut av flyet da de hadde landet. Videre hjalp han henne opp i rullestolen hennes, og han hjalp henne med å finne datteren på flyplassen.

Foto: Megan Ashley/facebook

Ble rørt

Megan forteller at da hun gikk fra flyplassen, gråt hun gledestårer fordi hun var så overveldet over den fremmede mannens omsorg for den gamle damen. Hun forteller at å se dette fikk henne til å mykne, og at hun aldri hadde sett en sånn omsorg på et fly før.

Da Megan kom hjem, la hun ut innlegget ut på Facebook. Og hun var ikke den eneste som lot seg røre av den fremmede, snille mannen. Innlegget ble raskt delt, og folk likte og kommenterte.

Så flott at det finnes så snille mennesker i verden. En ekte flyengel.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...