Forsiden Historier fra livet Den 96 år gamle damen var livredd for å fly. Da møtte...

Den 96 år gamle damen var livredd for å fly. Da møtte hun en engel

På et fly mellom San Diego og Nashville, satt Megan Ashley. Over midtgangen for henne, satt det en gammel dame som så helt skrekkslagen ut. Hun var livredd for å fly.

Ifølge Megan, skulle den gamle damen besøke familien sin i Kansas City for å feire bursdagen sin sammen med dem. Men hun hadde ikke flydd på 15 år, og det var det en grunn til. Hun led nemlig av ekstrem flyskrekk. Det skriver nettsiden InspireMore.

Under take off, så den gamle damen opp på sidemannen, en vilt fremmed mann, og spurte han om hun kunne få holde han i hånden. Det kunne hun, og den fremmede mannen holdt hånden hennes under hele flyturen.

Reklame

Foto: Megan Ashley/facebook

En ekte flyengel

Hver gang flyet humpet på grunn av turbulens, klemte damen seg inntil den fremmede mannen. Og han forklarte henne med rolig stemme hva det var som skjedde. Megan døpte den fremmede mannen til flyengelen.

Da damen måtte på toalettet, hjalp mannen henne med å reise seg, og han holdt et øye med henne mens hun gikk nedover midtgangen. Ifølge Megan, holdt han også vesken hennes og hjalp henne ut av flyet da de hadde landet. Videre hjalp han henne opp i rullestolen hennes, og han hjalp henne med å finne datteren på flyplassen.

LES OGSÅ
Folk anklaget moren for å skjemme bort barnet sitt. Hennes gripende svar spres som ild i tørt gress!

Foto: Megan Ashley/facebook

Ble rørt

Megan forteller at da hun gikk fra flyplassen, gråt hun gledestårer fordi hun var så overveldet over den fremmede mannens omsorg for den gamle damen. Hun forteller at å se dette fikk henne til å mykne, og at hun aldri hadde sett en sånn omsorg på et fly før.

Da Megan kom hjem, la hun ut innlegget ut på Facebook. Og hun var ikke den eneste som lot seg røre av den fremmede, snille mannen. Innlegget ble raskt delt, og folk likte og kommenterte.

Så flott at det finnes så snille mennesker i verden. En ekte flyengel.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT