lørdag, april 17, 2021

Derfor trakk hun seg fra «Farmen kjendis» allerede i andre episoden

Mest lest nå

Ida Fladen fikk krystallsyken og trakk seg fra «Farmen kjendis».

Programleder og radioprofil Ida Fladen var nesten ikke vært å se i den første episoden av «Farmen kjendis». Onsdag fikk seerne vite hvorfor: Hun hadde vært sengeliggende i flere dager, med krystallsyken.

– Jeg håper det går over, men det føles helt jævlig å ligge her, og ikke kunne bidra med noe, sier Fladen ifølge VG i en samtale med Anniken Jørgensen.


Fladen har hatt krystallsyken i nesten 20 år, men forteller at hun normalt lever ganske greit med den. Bortsett fra når de virkelig kraftige anfallene kommer, slik det altså gjorde under innspillingen av «Farmen kjendis».

– Før jeg kom inn hadde jeg sett for meg at det kunne bli et «issue» på et eller annet tidspunkt, og at jeg kunne ha en dårlig dag. Men at det skulle klinke til på dag to hadde jeg virkelig ikke sett for meg, sier hun.

LES OGSÅ: 15 år gammelt drama boblet opp i «Farmen kjendis»: – Han var aggressiv mot meg

Hadde ikke mer å gi

Ifølge skandinavias største helsenettsted, NHI, er Krystallsyke en tilstand med anfall av kraftig svimmelhet som utløses ved spesielle bevegelser av hodet. Ofte oppstår det når man snur seg i sengen, eller når man setter seg opp i sengen. Hvorfor tilstanden oppstår er ikke kjent.

– Jeg har bare så lyst til å banne og skrike og grine. De siste dagene har vært tøffe. Jeg har hatt et håp om at jeg skal bli bedre, men på et punkt må jeg egentlig bare innse at det ikke blir bedre så lenge jeg er her. Jeg har prøvd, jeg har ikke noe mer å gi, sier Fladen og synes det er et nederlag å måtte forlate gården.

LES OGSÅ: Beskylder Farmen-kjendiser for å ha vært uærlige foran kamera

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter