lørdag, august 8, 2020

Derfor var ikke Emma Tallulah med på sommerbildet

Mest lest nå

Kongehuset delte nylig et lystig sommerbilde fra kongeparets sommersted Mågerø på Tjøme. Men prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah Behn, var ikke med på bildet. Mange har lurt på hvorfor.

På bildet ser vi kongefamilien rundt et bord, smilende til kamera. Til stede var kong Harald, dronning Sonja, kronprinsparet og barna deres Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus, prinsesse Märtha Louise og døtrene Maud Angelica og Leah Isadora.

Men Emma Tallulah var ikke å se på bildet som ble tatt for et par uker siden. Ifølge Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, var Emma Tallulah på et ridestevne i Sandnes da bildet ble tatt. Det skriver Dagbladet.


Stakk av med seieren

Det viste seg at Emma Tallulah gjorde det særdeles bra på ridestevnet. Hun stakk nemlig av med seieren, og en tydelig stolt mamma delte et bilde av datteren på Instagram.

– Min lille engel vant sin første Mini Prix i dag, med den flotteste Lyncott Fancy Pants. Sammen er de uslåelige. Dedikasjonen denne lille sjelen har for hestene sine er så rørende. Jeg er så stolt av deg, kjære Emma, skrev Märtha Louise.

– Takk til alle som har støttet oss under denne reisen med hestene. De sier at «it takes a village to win». Din ridefamilie støtter deg, kjære. Takk til alle som har hjulpet oss, skrev hun videre.

Jeg hopper i taket av glede

Mange har lagt igjen kommentarer under bildet. Blant annet prinsessens kjæreste Durek Verrett.

– Jeg hopper i taket av glede over seieren din, skriver han.

Tidligere «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg har også kommentert den store bragden.

– Så kult! Bra jobba av Emma, skriver han.

Det er ingen tvil om at Emma Tallulah har arvet ridetalentet etter sin mor. Märtha Louise har selv konkurrert som profesjonell rytter. I dag driver hun YouTube-kanalen «Hest360», som blant annet arrangerer konkurranser og lager hestevideoer.

LES OGSÅ: Kronprins Haakon fyller 47 år – deler nye bilder i anledning bursdagen

130,360FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter