in

Det homofile kjæresteparet viste sin kjærlighet offentlig – endte opp på legevakta

Kjæresteparet Benjamin Josdal og Christoffer Dahle Frøyland ville bare vise verden sin kjærlighet, da de lørdag kveld gikk hånd i hånd over Domkirkeplassen i Stavanger. Hvilket tydeligvis falt noen tungt for brystet, for plutselig skjedde det noe som gjorde at begge endte opp på legevakten.

Benjamin Josdal forteller til VG at de møtte en gjeng med menn, rundt ni stykker, som reagerte på leiingen og begynte å rope ukvemsord til dem.


Da det unge paret svarte på tilropene, utartet det seg, og de ble slått ned.

Foto: Facebook

Hendelsen skjedde lørdag kveld rundt klokken 23:00, og til tross for at det var flere vitner til det brutale overfallet har politiet foreløpig ikke pågrepet noen for ugjerningen.

Gjerningsmennene, som trolig var østeuropeere, gikk fra stedet før politiet ankom.

Begge guttene ble mørbanket av gjengen, og Benjamin Josdal forteller han ble påført brist i et ribbein, fikk hjernerystelse, hoven kjeve og øm nese. De er ikke i tvil om at grunnen til overfallet er på grunn av at de var tydelig homofile.

– Garantert og uten tvil. Vi lever i en tid der det ikke skal være skummelt å gå sammen på gaten, enten om man er homofil eller ikke, sier Christoffer Dahle Frøyland til VG.

De forteller videre at det ikke er første gangen de opplever å få ropt ukvemsord etter seg, men at det er første gangen de har opplevd vold på grunn av sin legning.

– Jeg har aldri opplevd noe lignende tidligere. Jeg har kanskje fått noen tilrop, men det har aldri vært fysisk. Det er veldig ekkelt å tenke på at jeg ikke kan gå og leie en person jeg ønsker, uten å risikere å bli slått ned, forteller Benjamin Josdal i et intervju til VG.

Det er ganske hårreisende at man ikke kan gå på gaten sammen med kjæresten sin uten å risikere å bli overfalt. Selv om kjæresten er av samme kjønn som en selv. Kjærlighet er kjærlighet, uansett alder, kjønn og legning. Del saken hvis du er enig.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Det 23 år gamle voldtektsofferet hadde fått nok – Skar av penisen til overgriperen

Nytt svindelbrev i omløp – både politiet og Forbrukerrådet advarer