in ,

Familien slapper av i bassenget da en uventet gjest dukker opp for å besøke dem

En familie som var på feire i Afrika fikk sitt livs sjokk mens de hygget seg i bassenget.

Familien nøt ferien sin på et ferieanlegg ved Elephant Sands i Botswana. De solte seg, svømte i bassenget og gjorde alle de tingene vi drømmer om når vi er på ferie til varmere strøk.

Men denne dagen skulle vise seg å bli litt annerledes enn de andre dagene i Botswana. Familien ble litt engstelig da de hørte rusling i buskene ved siden av bassenget, men ut av buskene steg et vakkert syn; en gigant av en elefant!


Det enorme dyret gikk rolig bort til å bassenget og virket ikke redd eller aggressiv ovenfor familien som ferierte der.

Den storslåtte skapningen senket snabelen i vannet og begynte å drikke fra bassenget, mens familien ble værende i vannet og observerte dyret i ærefrykt. Familien forholdt seg så stille og rolig som mulig for ikke å skremme den vakre skapningen.

Familien som var på dette feriestedet hadde blitt fortalt at noen ganger kom elefanter for å drikke fra bassengene; vannet er rent og klorfritt av den grunn. Så heldigvis hadde familien telefonene i nærheten slik at de kunne filme hele det fantastiske møtet. For en fantastisk opplevelse dette må ha vært!

Hvordan ville du ha reagert dersom en elefant kom bort til svømmebassenget du badet i? Vi elsker å høre tankene dine om våre historier, så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet på Facebook!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

diabetes

Familiehunden oppdaget detaljen som reddet guttens liv

Kjersti Grini

Kjersti Grini åpner opp om det tunge tapet: Dagene er er omsider lysere