søndag, oktober 24, 2021

Fenrik Geir hjelper sin tidligere rekrutt

Mest lest nå

Sportsanker Siri Avlesen-Østli (37) var en av rekruttene i den populære tv-serien Kompani Lauritzen. Nå i høst er hun også med i «Skal vi danse».

At det å bli en god danser på så kort tid deltakelsen i «Skal vi danse» gir rom for tar utvilsomt mye tid og hard innsats.

– Det er så mye glede og mestring! Samtidig er det også mye skuffelse og frustrasjon. Ofte kjenner jeg på alle følelsene i løpet av én dag. Det er intenst og krevende, men også noe av det best jeg har vært med på, sier Siri i et intervju med papirutgaven av Se & Hør som ble gitt ut 5. oktober.


Og det er ikke første gangen hun er utenfor comfortsonen. Det smilende sportsankeret har også vært med i Kompani Lauritzen, der en gjeng kjendiser får prøve seg på et knallhardt millitærliv.

– Jeg lærte at jeg tåler mer enn det jeg tror. Jeg klarte å stå i smerte og frustrasjon, før ting blir bedre, sier Siri til ukebladet.

Men det er mer enn bare erfaringene fra Kompani Lauritzen Siri har med seg når hun skal prestere på dansegulvet. Hun har nemlig holdt kontakten med den populære fenriken, «Fenrik Geir». Og hun forteller ukebladet at han gir henne råd til konkurransen.

– Han motiverer meg og hjelper meg veldig. Han er god til å lese meg. Han vet når jeg begynner å miste troen på meg selv, og når jeg trenger en klapp på skulderen, sier hun.

Ett av rådene han har gitt henne er at dans er liv og at hun skal kose seg med det, slippe seg løs og ikke være redd.

Dette er ikke første gang Siri Avlesen-Østli benytter seg av gode rådgivere. Hun er nemlig gift med Erik Avlesen-Østli som er tidligere ishockeyspiller. Så i forkant av innspillingen av kompani Lauritzen fikk han derfor oppgaven med å være hennes personlige trener.

LES OGSÅ: Hyllet Maren Lundby med trampeklapp etter dansen

– Han tok oppgaven på alvor og vi holdt på hele sommeren. Han er den perfekte treneren for noe sånt som dette, sa TV 2-Siri til Nettavisen i forbindelse med innspillingen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter