in , ,

Husker du «bølle»-hunden Anton? Slik går det med han nå

Hunden Anton. Foto: Skjermdump Instagram

Da den bedagelige newfoundlandshunden Anton dukket opp i egen Mercedes på første sesong av «Fra bølle til bestevenn» ble han raskt en tv-favoritt.

Mange av hundene som var med var temmelig hissige og kunne virke skremmende. Men Anton var alltid en søt sjarmør – selv om han titt og ofte satte seg på bakbeina, og må kunne sies å være ganske lat.

– Anton er nok litt bortskjemt, men jeg synes han er perfekt, sier matfar Fredrik Holmen i et ferskt intervju med VG.

Undet Antons glansdager som tv-stjerne var det over 1,1 millioner seere som fikk med seg den 85 kilo store newfoundlandshunden og de andre bøllehundene på TV.

Les også: Bølla Anton tar Norge med storm – Har blitt superkjendis

Anton har i etterkant av serien fått sin egen Instagramkonto, og der har han i skrivende stund godt over 31.600 følgere.

Hunden har også vært gjest hos «Lindmo».

Anton får stadig oppmerksomhet fra folk over hele landet. VG skriver at matfar i sommer fikk spørsmål om Anton kunne være overraskelse for en mann som fylte 70. Da mannen med gjester kom inn på tunet og jubilanten fikk se Anton begynte tårene å trille.

– Det var utrolig koselig å se. Jeg er glad vi kan være til glede for andre på denne måten, sier Holmen.

Les også: Bekymret for hundene i «Fra bølle til bestevenn». Mener Maren bruker for mye straff

Anton har også stilt opp på barnekreftavdelingen ved St. Olavs hospital, så han er såvisst ikke noen bølle lenger. Men å kjøre noe annet enn Mercedes? Nei der går grensa …

Matmor Monica Sagen og matfar Fredrik Holmen var sammen med Anton i programmet. Holmen opplyser til VG at paret siden den gang har valgt å gå hver sin vei. Anton ble værende med matfar i valpehjemmet sitt.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Filip Ingebrigtsens morsomme hilsen til kona på bryllupsdagen

Fredrik Solvang

Fredrik Solvang tar til tårene når han forteller om rasismen: – Jeg var alene