Forsiden Kjendisnytt Lothepus med gladmelding til fansen: Endelig kreftfri

Lothepus med gladmelding til fansen: Endelig kreftfri

Leif Einar Lothe kommer endelig med en skikkelig gladmelding til fansen: «Jeg er nå helt kreftfri. Alt er bare positivt.»

Det var i fjor høst at Leif Einar Lothe, Lothepus, slapp den triste nyheten om at han hadde fått strupekreft. Lothe hadde hatt mye vondt i halsen, og dro til legen.

«Han sa at jeg måtte slutte å røyke, men så var jeg hos en annen lege og han sa: «Du skal rett inn.» Så bar det rett på sykehus og der har jeg vært siden», sa Fjorden Cowboys-stjernen og Farmen Kjendis-deltakeren til God kveld Norge i desember.

Har vært en tøff vinter

Reklame

Lothe har vært gjennom en tøff høst og vinter, med hele 33 strålebehandlinger.

Men da God kveld Norge nylig møtte Lothe og samboeren hans, Randi Sørum, hadde han en skikkelig gladmelding å komme med:

«Jeg er nå helt kreftfri. Alt er bare positivt, sier legene. Så får vi tro på det», sier han.

Fått mye støtte fra fansen

Lothe legger til at han har hatt god støtte i samboeren, Randi. Hun forteller at hun har fått veldig god støtte fra det norske folk.

LES OGSÅ
Jon Bon Jovi har åpnet to restauranter der fattige kan spise gratis

«Det har vært veldig mye støtte fra fansen til Leif Einar. Det er der jeg har klart å holde energien oppe. Fansen er også mine «oppbackere». Det er veldig hyggelig», sier hun til God kveld Norge.

 

View this post on Instagram

 

Tusen takk til alle som har sendt meg fine meldingar dei siste dagane. Operasjonen gjekk fint og legane er positive 👍 Takk til dei på Haukeland som tok godt vare på meg. Får vel prøva å slutta å røyka no då..

A post shared by Lothepus (@lothepus) on

Vil lage TV med Petter Pilgaard

Nå ser Lothe fremover, og avslører at han har noen TV-konsepter han ønsker å gjennomføre. Blant annet har han lyst til å gjøre noe med Petter Pilgaard. De to fant tonen under Farmen kjendis, og har vært gode venner siden.

«Vi er et radarpar», sier Lothe til TV 2.

Petter Pilgaard bekrefter også ovenfor TV 2 at han ønsker å lage TV med Lothe.

«Vi snakker om at vi burde prøve å finne på noe smart, for vi elsker jo å henge sammen. Vi er en fin match, som utfyller hverandre på en sær måte, så det hadde i alle fall vært veldig gøy å gjøre et nytt samarbeid med han», sier Petter.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Etter Anne Grete Preus bortgang : Ingrid Bjørnov med rørende minneord

I går kom den sørgelige nyheten om at Anne Grete Preus er død. I dag fylles sosiale medier av minneord og kondolanser.  Anne Grete Preus...

Sykepleieren løp ut av rommet da hun så hva som var i pasientens øre

Susie Torres fra Kansas City trodde hun hadde vann i øret, og tok seg en tur til legen. Da sykepleieren sjekket øret hennes, løp...

Hun er 83 år gammel, og hun er kroppsbygger. Se de utrolige bildene

Ernestine Shepherd var ikke spesielt opptatt av noen form for trening som ung. Ikke før hun ble 56 år. Etter det, tok det plutselig...

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT