Leif Einar Lothe kommer endelig med en skikkelig gladmelding til fansen: «Jeg er nå helt kreftfri. Alt er bare positivt.»

Det var i fjor høst at Leif Einar Lothe, Lothepus, slapp den triste nyheten om at han hadde fått strupekreft. Lothe hadde hatt mye vondt i halsen, og dro til legen.

«Han sa at jeg måtte slutte å røyke, men så var jeg hos en annen lege og han sa: «Du skal rett inn.» Så bar det rett på sykehus og der har jeg vært siden», sa Fjorden Cowboys-stjernen og Farmen Kjendis-deltakeren til God kveld Norge i desember.

Har vært en tøff vinter

Lothe har vært gjennom en tøff høst og vinter, med hele 33 strålebehandlinger.

Men da God kveld Norge nylig møtte Lothe og samboeren hans, Randi Sørum, hadde han en skikkelig gladmelding å komme med:

«Jeg er nå helt kreftfri. Alt er bare positivt, sier legene. Så får vi tro på det», sier han.

Fått mye støtte fra fansen

Lothe legger til at han har hatt god støtte i samboeren, Randi. Hun forteller at hun har fått veldig god støtte fra det norske folk.

LES OGSÅ
Nå er norske KEiiNO på topp 10 i verden - burde vunnet Eurovision

«Det har vært veldig mye støtte fra fansen til Leif Einar. Det er der jeg har klart å holde energien oppe. Fansen er også mine «oppbackere». Det er veldig hyggelig», sier hun til God kveld Norge.

Vil lage TV med Petter Pilgaard

Nå ser Lothe fremover, og avslører at han har noen TV-konsepter han ønsker å gjennomføre. Blant annet har han lyst til å gjøre noe med Petter Pilgaard. De to fant tonen under Farmen kjendis, og har vært gode venner siden.

«Vi er et radarpar», sier Lothe til TV 2.

Petter Pilgaard bekrefter også ovenfor TV 2 at han ønsker å lage TV med Lothe.

«Vi snakker om at vi burde prøve å finne på noe smart, for vi elsker jo å henge sammen. Vi er en fin match, som utfyller hverandre på en sær måte, så det hadde i alle fall vært veldig gøy å gjøre et nytt samarbeid med han», sier Petter.

LES OGSÅ
Husker du Susan Boyle? Da kommer du til å elske denne videoen