in

Med litt ekstra service fra Posten kan de 20 danseglade barna i Mo i Rana gjennomføre showet sitt

Illustrasjonsfoto fra Canva

Fortvilelsen var stor da strutseskjørtene til 20 danseglade barn i alderen tre til fem år forsvant i posten. Barna som er elever på TipToe Dansestudio i Mo i Rana skulle ha de spesialbestilte skjørtene til danseoppvisningen sin.

For å gjøre noe litt ekstra for barna i TipToe Dansestudio i Mo i Rana hadde TipToe bestilt tyllskjørt med innebygde led-lys til dem – helt fra Kina.

Disse skjørtene skulle de aller yngste barna i dansegruppen, som er mellom tre og fem år, ha på seg under en forestilling de har øvd på gjennom høsten.


Pakken ankom Mo i Rana, skriver Rana Blad – men så ble den borte!

– Kina er langt borte, men pakken kom fram og jeg fikk beskjed om det. Men jeg har byttet postkasse og denne har lås på seg, og da personen som leverte posten så dette hadde pakken allerede blitt registrert som levert. Nå er den borte, sier Wenche Bakken i TipToe Dansestudio til Rana Blad.

Sissel Venes i TipToe satte seg ned og gikk systematisk til verks for å lokalisere de 20 tyllskjørtene som altså skulle befinne seg ett eller annet sted i byen.

– Vi ringte rundt til alle Post i butikk i, og rundt byen, men ingen fant pakken. Telefonen ringte gang på gang, men svaret var dessverre negativt hver gang, sier Venes til Rana Blad.

Etter å ha delte innlegget på Facebook og fått omtale i Rana Blad, har både lokalsamfunn, butikker med pakkemottak og Posten engasjert seg i jakten på de blinkende tyllskjørtene til TipToes yngste danseelever.

Og det var til slutt en ekstrainnsats fra Posten som gjorde utslag:

Venes forteller at Posten selv tok affære og dro ned til Bunnpris i Mo i Rana – og der lå pakken!

Kun et par dager før barna skal ut på scenen i den store forestillingen, kunne Posten etter litt ekstra detektivarbeid levere de 20 blinkende strutseskjørtene til TipToes unge danserne.

– De sa den var registrert med feil nummer eller noe. Jeg vet ikke, men det er underordnet. Pakken er i hus, endelig, sier Venes.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Mann danset oppå en trailer og filmet seg selv – ble meid rett i døden

Julehandelen står for døra – disse metodene for å avsløre svindel er utdaterte