Hjem Nyheter «Mesternes mester» blir i Norge

«Mesternes mester» blir i Norge

Så langt er hver episode av «Mesternes mester» i snitt sett av 1.524.000. Planleggingen av en ny sesong er i full gang – også denne vil bli innspilt i Norge.

For mange er Mesternes Mester et høydepunkt i tv-året. Her får vi gjensyn med våre tidligere idrettshelter som har lagt opp imponerende karrierer innen sine respektive grener. Og i programmet skinner de igjen når de konkurrerer på tvers av idrettsgrenene i en rekke ulike øvelser.

mesternes mester

RELATERT: Slet med spiseforstyrrelser: Straffet seg selv med å ikke spise om det gikk dårlig i konkurranser

2021-sesongen som ble spilt inn i Arendal i september 2020, ruller fortsatt over tv-skjermene hver fredagskveld. Det er godt over en million seere hver gang. Episoden der Johann Olav Koss slår ut Linda Medalen er den hittil mest sette, med totalt 1.665.000 seere.

Nå er NRK og Nordisk Film TV er i full gang med planleggingen av en ny sesong. VG melder at det blir innspilling i Norge denne gangen også.

RELATERT: Samboeren visste ikke at hun var slått ut av «Mestrenes Mester»

– Ingenting er bestemt, men vi ser mot Sørlandet. Når vi kommer til sending i januar er det sol og sommer folk vil ha, sier prosjektredaktør i NRK, Pia Basberg til VG.

Tall fra NRK Analyse viser at «Mesternes mester» er vinterens lineære vinner så langt.

RELATERT: Genette Våge: Tommelen røk i nattesten

– Det er en urkraft i dette programmet. «Mesternes mester» samler både 12 åringer og besteforeldre foran TV-skjermen, sier Marianne Massaiu TV-sjef i mediebyrået MediaCom til VG.

Den kommende sesongen vil bli spilt inn i løpet av juni eller juli, og produksjonsselskapet er tydelig i gang med å finne nye idrettsstjerner. Men foreløpig er ingen av deltagerne for neste sesong av «Mesternes mester» helt klare.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com