Hjem Mental trener Påfyll av liv i livet med hele, levende og gode Cecilie Leganger

Påfyll av liv i livet med hele, levende og gode Cecilie Leganger

Jeg elsker mennesker! Jeg elsker å møte mennesker som åpner seg og kommer ut av sine øyne, stemme og kropp med alt de er. Det er stort å kunne høre, se og oppleve hvem de er og hva de vil.

Det er en gave å få være menneske sammen med andre mennesker som er slik de er med hele seg, og gjør det som de vil og strekker seg etter å gi fullt liv til livet de er og liksom fylle livet med mer og mer liv.

Slik er det for meg med Cecilie Leganger, som jeg lett ser for meg med mimikk, kroppsspråk og sitt blide og leende vesen. Jeg ser for meg henne som verdens beste håndball målvakt som trener på å stoppe tennisballer. Jeg ser henne for meg i de møtene og samtalene jeg har hatt, og jeg ser for meg videoer der hun spiller piano.

#Cecilie Leganger er et eksempel på en av de menneskene som kommer inn i kategorien for helt fantastiske mennesker.

Cecilie er blant de sjeldne diamantene blant menneskene som gir energi, gleder, engasjerer, fascinerer og som fester seg visuelt, auditivt og kinestetisk. Hva hun har prestert, presterer og kommer til å skape er noe vi kan være takknemlige for. Likevel er det at hun viser hvordan det er mulig å være menneske det største, for den helheten er kjærlighet.

Er det slik med de mennesker som er genuine, kongruente og autentiske? Er de slik med de som er hele mennesker og tar i bruk sine indre ressurser slik at de tar ut sitt potensial?

Se den spesielle samtalen med #Cecilie Leganger om livet:

Ønsker du påfyll av liv i livet ditt?

Jeg vil fortelle deg om deg og ditt potensiale! Bli med på en årlig repetisjon i kurset #Helhet på #Villa Skjoldnes med ekte mat, levende musikk og garantert levende og hele kursledere

https://fb.me/e/1W2LtF0ig

Ord kan bli for spinkle til å formidle intelligente felt av alt som er det som det faktisk er. Det er bra vi har musikk og kunst som kan vise kompleksitet, sammenheng og den helheten det er med alt som hører med. Under er en enkel ordforklaring til videre tygging, og en formel om skjebnen.

Hele deg er livets autentiske mirakel. Alt du stoler på er virkelighet.

Helhet = Total

Liv = Eksistens

Død = Overgang

Formel for skjebne / destiny

Bevissthet i høyeste potens + her og nå / attention i øyeblikket + intensjon = skjebne

Terapi til deg her og nå for mestring av eget liv.

Tekst av Linda inspirert av «River Flows in You»

Livet flyter gjennom deg. Vibrasjonene i musikken flyter gjennom nerver og med energi, bevissthet og eksistens. Livet er vibrasjoner av eksistens, vann og ild, av frekvenser av kjærlighet, glede, takknemlighet og livskraft.

Det største er skapelsen av liv som starter med det minste. For det minste skal bli det største. Det vondeste skal ende i fred og uendelig kjærlighet. 

Livet flyter gjennom deg. Livet bølger gjennom deg mot større mening og visdom. Det er liv fordi du beveger deg.  Styrken du beveger deg mot godt og vondt skaper unik livskraft sammen med takknemlighet, kjærlighet, glede og livet du lever.

Når du holder tilbake, går mot livskraften og det du vil er det lite liv og mer smerte. For den som går mot livets kraft taper livstid og lider unødvendig. Det er når du gir slipp og åpner opp for kraften i universet at du blir en del av alt, og alt blir en del av deg.

Du flyter og du flyr. Du skaper og du er livet. Du gleder deg. Du takker. Du elsker. Du lærer. Du modnes. Du kjenner at livet flyter gjennom deg som en ånd av bevissthet og eksistens. Det å leve og være hel er kunsten som gir deg tilgang til livets viktigste nøkler. Da er feltet for uendelige muligheter åpnet.

Meditasjon / selvhypnose for bedre livskvalitet og livsmestring https://youtu.be/VBzFZSS-9rM

Ønsker du å være med på kurs med tema som relasjoner, kommunikasjon og helhet?

Bjørnar Kristoffersen Knudsen spiller piano. Linda og Bjørnar tilbyr kurs innen relasjoner, kommunikasjon og helhet på Villa Skjoldnes utvalgte lørdager https://www.facebook.com/events/737794234126782

Mester i eget liv

Nå skal du bli mester i eget liv. Du er skapt til det, og det er det mest naturlige for deg.

Det er ti trappetrinn, ti læresteg, ti leksjoner i å leve ut livskunsten som det er å være mester i eget liv.

Aller først så kan du bruke øynene dine og intenst stirre.  Blunke. Stirre og puste dype åndedrag.

Puste inn alt godt og gi slipp på spenninger, og utfordre pusten.

Bruk pusten nå mens du lukker øynene dine igjen, til virkelig å slappe av. Det er pusten som hjelper deg å sove, og det er pusten som hjelper deg å roe ned.  Pusten hjelper deg å få rolige tanker. Gode tanker. Pusten din hjelper deg å bruke tankeverktøyet godt. Og pusten hjelper deg å kjenne følelsesapparatet ditt sånn at det kan hjelpe deg til å leve et enda sterkere liv.

Se nå for deg at du skal gå ned en fantastisk, vakker og spesiell trapp. Det er ti trappetrinn og du står øverst på trappetrinn nummer 10. Og det jeg vil du skal lære deg her er å akseptere og godta det som er. Akseptere og godta deg selv, her og nå. Med alt som er. Du er som du skal være ut ifra den historien som du har levd. Men nå er nå. Og i dette øyeblikk kan du skape det du trenger å kjenne.

Her har du oversikt både innover i deg selv og utover i verden. 

Du har oversikt over fortiden og fremtiden. Og minner.

Og du har fortiden og minner for å lære av det, og for å forme fremtiden din slik du vil ha den.

Her og nå kan du gi slipp. Og bearbeide og transformere smerte til vekst, og lidelse til visdom.

Og legg det komplett og ferdig i bakgrunnen i fortiden.

Mens du går videre og bevarer, rammer inn og forsterker det som er godt.

Pust godt nå, og gi slipp og slapp av, og gå dypere.

Fordoble avslapningen.

Slipp deg ned til trappetrinn ni.

9: Der du slapper fullstendig av, sitter fullstendig, ligger fullstendig.

Lar det være selvstøtte, og alle funksjoner støtter deg. Pusten støtter deg. Gjennom hele søylen gjennom følelsen av å være til. Og musklene støtter deg og slapper av nå. Alt i kroppen støtter deg. Alt vet hva det skal gjøre. Alt i biologien vet hva det skal gjøre.

Alt i kjemien vet. Og vannet renser deg. Og det sterkeste i deg er fysikk. Det er din eksistens. Det er bevisstheten. Det er den energien som er den intelligensen som du er.

Og med den er du hel. Og du skaper livet ditt. Kople deg til fullstendig. Og igjen gjør det som skal til for å slappe dypere av. Puste dypere.

Alt i kroppen støtter deg. Alt vet hva det skal gjøre.

Og igjen gjør det som virker for å slappe dypere av, og puste dypere. 

Kjenne deg lettere, kjenne deg tyngre. Kjenne deg sånn som er mest avslappende for deg.

Og vi går ned et trappetrinn. Enda dypere, mens du går høyere opp i bevissthet.

Dypere ned i avslapning.

Teller åtte. 

8: Åtte står for at tap skal bli vekst. At du sorterer godt og vondt i to sirkler.

Og i den store sirkelen der alt er godt. Det er frihet, glede, kjærlighet og livskraft.

Og uendelig godhet.

Der står du. Det er ditt livsrom. Og det er beskyttet av en ugjennomtrengelig, gjennomsiktig mur. Som gjør at du er en magnet til alt godt i universet.  Mens ondt og vondt og smerte og det som ikke virker det peller av langt, langt unna deg.

Du kan se det. Og fordi du ser det kan du være enda mer takknemlig for alt godt som du kan skape i deg, og leve i, og bade i og være i.

For du er som et hav. Og havet har fred, harmoni og balanse i seg. Det er bare på toppen det kan bølge litt når det er storm. Slik er det også for oss mennesker.

Så nå vil jeg telle til tre, og på tallet tre så klipper du dette åtte-tallet av to sirkler i to.

Så du blir fri. For frihet er alt. Og alt er deg, og du er en del av alt. Så 1, 2 og 3!

Kutt nå dette i to. og kvitt deg med byrden av det du har båret på.

Hver fri her og nå.

Og jeg teller syv (gå ned et trappetrinn).

7: Og syv står for vibrasjoner og frekvens. Også musikken du hører er høyeste intelligens. Det er ren fysikk. Det er ren energi. Ren bevissthet.

Bak meg nå så skaper Bjørnar faktisk liv. Han skaper bevissthet gjennom musikken sin. Og når du hører på den kan du la de vibrasjonene gå gjennom kroppen din og sinnet ditt.

Og sjelen din trekker det til seg, og gir deg mer og mer styrke, tillit, ro, glede, kjærlighet, frihet, takknemlighet.

Og minner om at langt, langt der borte så lar du det prelle av det som måtte være frykt, utilstrekkelighet, perfeksjonisme eller hva det måtte være en kan gi bort makten til.

Det er bare fenomener, det er bare ord. Det er bare tanker som har blitt tenkt. Som har blitt programmert inn i deg eller andre.

Men du er mye sterkere enn det. Du er det du vil være. Og du skaper det du vil være.

Det kan være ro, fred, det kan være kraft, det kan være musikk, det kan være kunst, det kan være en hjelp. Det kan være kjærlighet. Det kan være fred.

Det kan være det du ønsker. Så pust og gi slipp, og slapp av og la det umulige være mulig.

Slipp deg ned til seks.

6: 

For livet leves best i balanse,  harmoni og ro. Der du har smeltet sammen polaritetene og de forskjellige motpolene.  Smeltet sammen tålmodighet og utålmodighet.

Og har det i deg alt sammen, og kan bruke alt til den rette timingen

Du kan gradere det til hva som er nødvendig. Akkurat som volumet, styrken, dynamikken

Alt som er i musikken til Bjørnar. Det kan du gradere i deg og i din kropp. For da har du alltid mye å gå på.  Samtidig som du er i det du trenger.

Du er i livsrommet ditt. Du er på din livsvei. Og det er som stress eller uro preller av som vann på en gås langt, langt utenfor kroppen.

Du registrerer det, og det er deilig bare å se at det preller av. Det har ingen makt over deg. Du er fri.

Du slipper deg ned nå til tallet fem:

5: Og du er halvveis. Og du vet at du kan fordoble avslapningen og det du trenger. Og igjen forsterke avslapningen. Forsterke det du trenger. Det moduset du trenger for å helbrede deg selv, for å hele deg selv. 

For å bli sterkere, roligere, mer kraftfull, gladere, friere, eller hva du måtte trenge å være. Så jeg vil anbefale deg at du kan mer og mer observere, registrere hva du vil ha i livet  det du ønsker d

Det er det du kan fokusere på. Det du ønsker. Det du har behov for. Mer kjærlighet.

Mer utfordringer, mere inntekter, mer pengestrømmer. Det kan være at du trenger mere gode mennesker i livet ditt. Skriv det ned og se det for deg (føl det). Lykke til!

Se for deg hva som er drømmelivet ditt, og skriv det ned.

Slipp deg ned til

4: Være til. Vit at behov er ikke noe valg

Gå i flyt med det som er ditt kall, din misjon

Det er det du elsker som du skal gjøre

Du trenger dette for å være mester i livet

For å kunne bade i glede, takknemlighet, kjærlighet og livskraft.

Slipp deg ned til tallet tre.

3: Det handler om utvikling og vekst. Vi trenger livslang læring. Alltid lære ting, oppdage ting. Hvert eneste steg du tar tilfører deg læring og vekst. Hvert møte med mennesker kan tilføre deg vekst.

Og forsterker deg. Du er hel. Alle ressurser og potensial blir brukt. Og nå til to. Slipp deg ned til trappetrinn to.

2: Se for deg at du er en sol som lyser og varmer opp livsrommet ditt.

Slipp deg ned til

Det er viktig å kunne beskytte seg korrekt for å leve fullt ut.

Du kommer ned til et nytt nivå. Og det er en seierspalle der du står på førsteplass som en vinner.

1: Du kan justere til ditt høyeste beste for deg og verden. Du er tilsted i livet ditt.

Du er i din posisjon. Som en vinner. I livet. Du vinner øyeblikkene dine. Du gnistrer som fyrverkeri. Du er en sol. Og hjertet varmer opp hele kroppen og livsrommet ditt. Alt er i flyt i hele deg. Du er nå klar for gjennombrudd. Denne times gjennombrudd. Det er uendelige muligheter for gjennombrudd. For vi er uendelige med muligheter.

Du er til stede i livet ditt. Til stede på jorda.

Du er en sol.

Alt er i flyt i hele deg. Du er nå klar til gjennombrudd.

Det er uendelige muligheter.

Formet som en sirkel.

Det heter null.

0:

Slipp deg gjennom.

Hel og levende. Helt tilstede og i full kontakt. Kjenn at du flyter med universet, med livet, med bevegelsene. Og du gjør det du ønsker

 Med frihet, trygghet og ro.

Klarhet og ro er grunnen, mens

Kropp og sinn. Og alt som er. Nyt for du er alt som du trenger.

Linda Mentora Nordskog

www.mentora.no www.helhetklinikk.no

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com