Hjem Kjendisnytt Prins Oscar fyller år – se de herlige bildene

Prins Oscar fyller år – se de herlige bildene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kronprinsesse Victorias yngste fyller fem år i dag, og for anledningen har det svenske kongehuset sluppet nye bilder av den lille prinsen.

Prins Oscar. Faksimile: Instagram

Prins Oscar fyller fem år i dag, melder Det svenske kongehuset på sine nettsider.

Like før bursdagen ble prinsen og søsteren, prinsesse Estelle, fotografert hjemme på Haga slott. Bildene er tatt av fotograf Kate Gabor.

Prins Oscars fulle navn er Oscar Carl Olof. Kronprinsesse Victoria og prins Daniels yngste barn har titlene prins av Sverige og hertug av Skåne.

Fra 1979 har kvinner og menn hatt lik arverett til tronen. Den fem år gamle prinsen er dermed den tredje i arverekken til Sveriges trone, etter mamma kronprinsesse Victoria og storesøster prinsesse Estelle.  

Aftonbladet skriver at prinsen skal feire fødselsdagen sin hjemme på Haga slott sammen med familien.

På grunn av pandemien kan han ikke ha et stort barneselskap, melder avisen.

De skriver at han vil feire med frokost på sengen, og at han nok vil få mange presanger på morgenen. Kongen og Dronningen er imidlertid vaksinert, så kanskje prins Oscar får besøk av mormor og morfar på dagen sin? Ingen av dem har avtaler i kalendrene sine i dag.

Prinsen har fødselsdag bare noen uker etter søsteren. Da prinsesse Estelle fylte 9 år den 23. februar ble det også sluppet nye bilder av henne.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com