in

Sjefen over alle sjefer – Asgeir Borgemoen har blitt pappa

Asgeir Borgemoen (48) og samboer Heidi Ottesen Sandmo (38) ble foreldre til en liten jente den 12. januar i år.

Asgeir Borgemoen er best kjent for de fleste som «sjefen over alle sjefer» fra barne-tv-serien «Fritt Fram». Programmet gikk på NRK fra 1999 til 2001, og Asgeir var et velkjent fjes på skjermen, med det karakteristiske rosa og røde håret sitt.

Asgeir avslørte den store babynyheten på Facebook selv:


«Endelig er lille prinsessa og stoltheten til far kommet til verden i ekspress fart. Mammaen gjorde en fantastisk jobb. Heidi Ottesen Sandmo og den lille jenta har det bra! (Går fint med pappaen også….assa)», skriver han.

Foto: Privat

Verdens beste pappa

Den lille jenta har ikke fått noe navn ennå. Foreløpig går hun under navnet «Lillemor».

«Vi har noen navn til vurdering, og blir nok enige snart. Inntil videre kaller vi henne bare «Lillemor», sier Heidi til VG. Heidi har to barn fra før, som Asgeir har vært bonuspappa for.

«Det er kjempeflott, vi storkoser oss og nyter dagene. Asgeir er jo verden beste pappa, det er nesten så han holder henne mens jeg ammer», sier Heidi videre.

«Min første uke som pappa har vært fantastisk fin. Det føles som hun har vært her mye lenger en disse få dagene. Jeg er en stolt og glad mann. Jeg er overveldet og har allerede blitt en overbeskyttende pappa», sier Asgeir selv.

Foto: Privat

Lever drømmen

Etter at Asgeir sluttet i barne-tv i 2001, har han vært programleder for «Ekstrem oppussing» på TV3 i 2005. Våren 2011 deltok han i TVNorge-programmet «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Der kom han på andre plass.

I dag er han programleder for bilprogrammet «Garasjen» på TV-kanalen «Auto Motor og Sport». Der han boltrer seg i verdens flotteste, kjappeste og nyeste biler.

«Jeg lever ut drømmen», har Asgeir tidligere sagt til VG.

LES OGSÅSamuel Massie avslører stor hemmelighet: Har blitt pappa

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

stian blipp

Stian Blipps svigermor fikk beskjed om at hun ikke ville overleve kreften. Fremskyndte bryllupet

Pantertanter-stjernen fyller 98. Takker vodka og pølser for et langt liv