torsdag, september 23, 2021

Sofie fikk sjokk da hun så hvorfor hun ikke kunne skylle ned toalettet

Mest lest nå

25-år gamle Sofie Pearson fra Australia hadde en ordentlig drittopplevelse på toalettet.

– Jeg kan ikke si at jeg er redd for å gå på do nå, men nå sjekker jeg at jeg kan trekke ned før jeg setter meg, sier hun til TV 2.

Foto: Faksimile TV2

Sofie Pearson måtte tilslutt åpne sisternen og sjekke hvorfor det ikke var mulig å skylle ned toalettet. Årsaken kunne satt en støkk i de fleste: Fire slanger hadde funnet veien inn på Sofies bad, og funnet seg til rette i sisternen på toalettet hennes. Den største av slangene var rundt en meter lang.


Hendelsen skjedde hjemme hos 25 år gamle Sofie Pearson som bor i Cordelia i North Queensland.

– Jeg så på dem et sekund og tenkte… Dette er ikke bra, sier hun.

Slangene viste seg å være av arten tresnok. De er kjent for å være aggressive overfor mennesker, men er i motsetning til en del andre slanger på det australske kontinentet helt ufarlige. Wikipedia forteller at tresnoken kan bite, men at bittene er relativt ufarlige da slangen ikke er giftig.

Tresnok. bilde: Wikipedia

Miljøorganisasjonen NSW i Australia opplyser at det er rundt 140 ulike typer slanger i landet. Av disse er 100 av den giftige sorter, mens «kun» 12 er dødelige

Bildet Sofie tok av de husvarme tresnokene og la ut på Facebook-siden Townsville Snake Catchers har gått viralt:

– Fire … Det var fire … Jeg lurte på hvorfor det var så vanskelig å trekke ned. Alle lever og har det bra, skrev hun i innlegget.

Sofie fikk ifølge TV2 hjelp av en venn til å få slangene ut fra badeværelset. De ble senere sluppet fri på et nærliggende jorde.

Dette var andre gang på kun én måned at Sofie har funnet slanger på badet. Nylig fant hun en treslange liggende på gulvet like ved toalettet. Sofie mistenker at de kommer seg inn i huset hennes gjennom noen hull i gulvet.

LES OGSÅ: Skrekkfunn: Fant pytonslange med 511 flått i svømmebassenget

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter