torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Studentens baby begynner å gråte - professorens reaksjon blir...

Studentens baby begynner å gråte – professorens reaksjon blir hyllet av tusener

-

Å være student og mamma er ikke alltid enkelt. Man må sjonglere tøffe studier med oppdragelse og bleieskift.

Å finne en god (og aller helst billig) barnevakt er heller ikke lett. For ikke alle universitet har barnehager. Løsningen blir ofte å ta junior med på forelesning.

Det siste måtte en mamma ved universitetet i Jerusalem gjøre nylig.

Det gikk bra en stund. Men så fikk trolig babyen nok av undervisningen og begynte å gråte.

Mammaen reiste seg for å forlate forelesningen. Men hun ble stoppet av foreleseren, den 67 år gamle professoren Sydney Engelberg.

I stedet for å gi den unge moren en reprimande, løftet han babyen. Han roet den slik at den sluttet å gråte. Så fullførte han forelesningen med babyen på armen – som om ingenting var skjedd.

Engelbergs datter, Sarit Fishbaine, var til stede under forelesningen. Det er hun som har tatt bildene som nå går sin seiersgang verden over.

– Pappa elsker babyer. Han har fem barnebarn. Og mange av studentene hans har barn. Han oppfordrer dem til å ta barna med på forelesing. For ham var det helt naturlig å hjelpe til med babyen, slik at moren kunne følge forelesningen videre, forteller hun til Buzzfeed.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...

Krydderurten koriander – elsk eller hat?

Koriander er en aromatisk krydderurt der både bladene og frøene kan brukes som krydder. Den er svært smaksrik og brukes spesielt mye i sør-østasiatiske...