fredag, november 22, 2019
Historier fra livet Alle trodde datteren omkom i tsunamien - men en...

Alle trodde datteren omkom i tsunamien – men en dag dro onkelen kjensel på en pike på gaten

-

Den 26. desember 2004 skjedde det som ingen trodde kunne skje. Et enormt jordskjelv utenfor kysten av Asia førte til en tsunami som feide inn over land og utslettet absolutt alt på sin vei.

Flodbølgen var over ti meter høy og gikk flere kilometer inn over land. Hvor den gjorde millioner av mennesker husløse, og nær 300 000 omkom som en direkte følge av den tragiske hendelsen. Verden gikk fullstendig i stå i dagene som fulgte, og så godt som ingen kan med hånde på hjertet si de ikke ble berørt av katastrofen.

Foto: Youtube

Familier i hele Bengalregionen ble rammet, og det tok lang tid før man hadde oversikt over de savnede og døde. Mange er aldri blitt funnet, og det krever ikke mye fantasi å forestille seg hvilke lidelser de pårørende må gå gjennom hver eneste dag.

Uvissheten om hva som skjedde med sine kjære kan være tung å bære for selv den sterkeste.

Foto: Youtube

Slik var det også for en indonesisk familie som mistet flere familiemedlemmer, blant annet øyenstenen – den fireårige datteren. Hun var ute på egenhånd da vannmassene kom, og selv om familien i ukene etter søkte både høyt og lavt var hun ikke å finne noen steder.

Ingen livstegn

Ikke var hun på noen av de mange likhusene, og de fikk ingen respons på noen av de mange plakatene de hang opp. Hun ble meldt savnet hos alle hjelpeorganisasjonene, men ingen livstegn var å spore noen steder.

Tiden gikk, og familien antok hun var død – og blant de som aldri ville bli funnet. Tsunamien dro med seg mange mennesker tilbake ut i havet igjen, og en fire år gammel pike ville neppe hatt en sjanse i de sterke strømmene. Eller ville hun?

Skjebnen ville det nemlig annerledes, for piken ble faktisk tatt av tsunamien, og hun ble faktisk trukket ut i havet av vannmassene. Men til alt hell klarte hun å holde seg flytende ved å holde fast i noen vrakrester, så hun kom fra hendelsen helt uten skader.

Problemet var bare at nå befant hun seg langt til sjøs, flere mil hjemmefra. Der ble hun plukket opp av en fisker som tok jenta med seg hjem.

På grunn av de kaotiske tilstandene på land, og fordi jenta ikke kunne huske hvor hun bodde, ble det til at hun flyttet inn hos fiskeren og hans kone. De regnet med at familien hennes var døde, og tok seg godt av henne. Ga henne mat og klær, og sørget for hun kom i skole.

Og det var en dag hun var på vei hjem fra skolen en av onklene hennes synes det var noe kjent ved den unge jenta som gikk langs veien. Han kontaktet henne, og da visste han umiddelbart det var den savnede datteren. Hun var kommet til rette igjen.

Ti år etter hun forsvant!

Foto: Youtube

Miraklenes tid er utvilsomt ikke forbi, og nå er den unge jenta atter gjenforent med familien sin. Se videoen nedenfor for mer om denne fantastiske historien.

Del gjerne hvis du også tror mirakler fortsatt kan skje når vi minst venter det.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Sønnen påstår han har en tvilling i barnehagen – Morens hjerte smelter da hun får se bilde

Fem år gamle Myles insisterte på at han hadde en tvilling i barnehagen. De var helt identiske med like...

Telefonsvindleren sa at datamaskinen hennes hadde virus. Svaret hennes tok tyren ved hornene

De siste årene har det vært mye snakk om svindlere som ringer deg opp og utgir seg for å...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med...

Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Milo ble født av en tenåringsmamma som ikke hadde mulighet til å ta vare på han. Derfor ga hun...

Sørgende foreldre saksøker prest for å ha ødelagt begravelsen til deres 18-år gamle sønn

Da familie og venner av 18-år gamle Maison Hullibarger skulle ta et siste farvel under begravelsen hans forrige desember,...

Golden Retriever ble hard skadet under lek – nå advarer eieren mot dette som leketøy for hunder

Alle som har hunder vet at noe av det våre firbente venner elsker mest er å leke. Men noen...