søndag, mai 16, 2021

Vegard Harm snakker ut om legningen sin: – Jeg takler bare ikke helt tanken

Mest lest nå

Gjennom sosiale medier, Harm & Hegseth og nå også Kompani Lauritzen har Vergard Harm tatt plass i hele Norges hjerter som vår favoritt-homo – men selv sliter han med legningen sin.

Vegard Harm (25) beskriver ungdomsrommet sitt som «et værelse enhver 14 år gammel pike kunne ha flyttet rett inn i».


Hjemme på gården der besteforeldrene drev grisehold, perfeksjonerte han dansetrinn etter musikalen «High School Musical». Samtidig var han en habil håndballspiller og ble tatt ut på kretslaget med gutter som var ett år eldre enn han selv. Det var i denne perioden han skjønte at han likte gutter. Men han fornektet det.

– Det var om å gjøre å skjule legningen. Ingen måtte vite, det var jeg dødsredd for. Jeg husker jeg satt i garderoben etter en håndballkamp med ny telefon, en Sony Ericsson. Jeg flekket opp mobilen og viste bakgrunnsbildet, selvfølgelig et av fra «High School Musical», forteller den populære medieprofilen til VG.

Da lagkameratene så bildet utbrøt en «Er du homo eller!?» Vegard Harm nektet. Han forteller avisen at han lot som han var en annen, og fortsatt synes det er vanskelig å akseptere at han er homofil.

– Når du er oppvokst som meg, i en tradisjonell familie på en gård, så er det akkurat dét livet du ser for deg at du skal ha – selv om alle i min familie aksepterer den jeg er fullt ut. Men i mitt hode skal du ha kone og barn og alt det greiene der. Det er hva jeg har sett for meg, og den tanken slipper ikke. Det er fortsatt vanskelig å akseptere at jeg aldri vil bli en tradisjonell familiefar, forteller Harm til avisa.

Sto frem som 19-åring

Harm var 19 år da han sto frem som homofil, men avviser at det betyr at «derfra er alt i orden».

–Det er da jobben begynner. Jeg har jobbet så hardt med å skjule alt i mange år. All usikkerhet, redsel og skam som jeg har dratt med meg fra jeg var barn, bærer jeg fortsatt på, forteller han og understreker at han fullt ut aksepterer homofili, homofile ekteskap og at homofile får barn. Men sier han bare ikke takler helt tanken på at han selv er homo og legger til at han jobber med det.

På lørdag kunne vi se Vegard forlate «Kompani Lauritzen» etter at han tapte dimmekampen.

På Instagram publiserte han et innlegg som beskriver hvordan oppholdet har vært:

«Ville bare si tusen TUSEN takk til alle som har heiet på kompanirekRUTH 13 Harm. Som vi alle skjønner så er jeg dårlig på logikk og problemløsing, men det går bra. Faen for en gjeng. Faen for et fucka men feelott program. Kan meddele at jeg på ingen måte sengestrekkær senga mi hjemme, men jeg vet nå hvor mye jeg tåler på 1 smil før jeg rister på ei rot opp rampestreken. Vet også at hvis jeg i fremtiden blir gassa med CS-gass så klarer jeg i det minste pusle deler av ansiktet til Dag Otto Lauritzen. Godt å ta med seg. Takk til befalet som var skumle, men nydelige. Men serr jeg lærte masse og er veldig glad og takknemlig for hele satans opplegget.
Jeg trer herved kraftig av.»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter