torsdag, april 9, 2020

93 år gamle Laura ligger for døden. Da synger ektemannen en siste sang for henne

Mest lest nå

Christine Kohts nye oppdatering: – kommer jeg til å dø?

I et nytt videoinnlegg på Facebook beskriver Christine Koht hvordan redselen for koronaviruset er for henne i disse dager. Men hun forteller også om...

Sykepleieren døde av korona. Ble hedret av kollegene

Den britiske sykepleieren og jordmoren døde av korona fredag forrige uke. Bildet av kollegene som minnes henne i sykehusgangene har gått verden rundt. Lynsay Coventry...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Eirin Solari har noen fantastiske besteforeldre. De to har gjennom 73 år vært både bestevenner, kjærester og ektefeller. 

For noen år tilbake begynte det å gå mot slutten for den 93 år gamle bestemoren. Hun lå på sykehjemmet og alle forventet at hun skulle dø i løpet av få dager.

Helt siden Howard reiste ut for å kjempe under 2. verdenskrig har de hatt sin egen spesielle sang som har betydd ekstra mye for dem begge, og som de har brukt å synge sammen.

Det var også denne sangen Howard sang til sin kjære kone, for det han trodde var kanskje siste gang.

Det skulle imidlertid vise seg at det var bestefar Howard som skulle dø først. På Youtube skriver barnebarnet, Eirin:

«Åtte måneder etter at denne videoen ble filmet var det faktisk bestefar som skulle dø først. Bestemor levde fem dager lenger før hun fulgte sin kjære. Begge døde fredelig hjemme. Familien vår savner dem masse og bevarer minnene deres gjennom musikk, sang og dans!»

Erin fanget dette rørende øyeblikket hvor de to sang sammen for det de da trodde var siste gang:

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter