onsdag, september 30, 2020

Blir isbilen litt for kjedelig? Her er Proseccobilen som leverer bobler rett til døren

Mest lest nå

Om du ikke har tid, hvorfor får du da barn? Jeg er lei det evinnelige maset om egentid

Nylig fikk jeg en epost fra barnehagen. Det var på tide å fylle ut sommerskjemaet. I eposten henviste barnehagen til Barnekonvensjonens artikkel 31 hvor...

Du kjenner nok lyden godt. Melodien som strømmer ut fra isbilen, og gjør alle barna ville. «Mamma, pappa, isbilen er her – skyndt dere!». Hva om det var noe lignende for voksne?

Vel, noen har tenkt tanken.

Et selskap i Storbritannia har nemlig tenkt på alle Prosecco-tørste der ute, og kommet med en strålende ide om hvordan de kan dekke alles behov. Gjennom «Proseccobilen» kan folk få bobler levert til nærmeste fest.


Selskapet som holder til i London har tydeligvis forstått at konseptet bak isbilen er en smart ide, de har bare funnet en nisje for voksne.

Du kan leie prossecobilen som går under navnet The Bubble Bros til å servere prosecco i bryllupet eller til utendørsfesten du arrangerer. Med innebygde tappekraner i bilen får du en egen bar for kvelden.

«Det siste noen forventer å se når de kommer til festen din, er en liten italiensk varebil som serverer sprudlende bobler,» sier selskapets grunnlegger Joe Bruce til Martha Stewart Weddings.

Han forteller videre at det hele startet som en ide mellom noen kamerater som savnet å få bobler servert på festivaler.

«Vi bestemte oss for å slå sammen våre tre lidenskaper: gamle biler, prosecco og festivaler. Bubble Bros ble født, og servering i bryllup ble fort en naturlig progresjon.»

Jeg vet ikke med deg, men jeg synes dette var en glimrende ide!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter