lørdag, april 17, 2021

Eli Kari: Ble veldig glad i Espen

Mest lest nå

Eli Kari Gjengedal forteller at hun fikk et godt forhold til Espen Thoresen inne på «Farmen kjendis».

Forrige søndag måtte Espen Thoresen  i sin andre tvekamp av to mulige på «Farmen Kjendis»

En uke etter at han slo ut tidligere fotballspiller John Arne Riise (40), måtte Thoresen se seg slått i fighten mot komiker Terje Sporsem.


RELATERT: Thoresen om Matberg: Styrte Farmen som om han var styrmann på KNM «Helge Ingstad»

– Hvis jeg først skal ryke ut på noen som helst måte, kunne jeg ikke røket ut på bedre vis, synes jeg, sa Thoresen til TV 2 etter tvekampen.

Thoresen tapte i øksekast mot Sporsem som har kastet øks på hobbybasis i mange år.

RELATERT: Anspent i «Farmen kjendis» – Thoresen valgt til førstekjempe

Thoresen har til tider har skapt høye bølger inne på kjendisgården, og ikke alle deltagerne har vært udelt begeistret for radioprofilen. Men en av de som nok vil savne radiomannen er tidligere værmelder Eli Kari Gjengedal.

Hun forteller at hun fikk et godt forhold til Thoresen selv om han ofte havnet i diskusjoner.

RELATERT: Eli Kari Gjengedal: Et «hierarkihelvete» for utfordrerne på «Farmen kjendis»

– Jeg ble veldig glad i Espen. Han er helt rake motsetning av meg, han er ikke konfliktsky, og jeg tror mange av oss som er det kunne lært litt av han. Du vet alltid hvor du har han, sier hun til TV2.

I et intervju med God kveld Norge forteller Eli Kari Gjengedal om sin opplevelse av all kranglingen inne på kjendisgården.

RELATERT: Trioen rundlurte produksjonen -stjal sprit på «Farmen kjendis»

– Jeg er verdens mest konfliktsky person. Det kan jeg være den første til å innrømme. Til tider litt feig òg. Jeg blir som en liten nyknekt spurv i redet sitt når folk begynner å krangle, forteller Eli Kari til TV2 og legger til:

– Jeg tror du kan se det litt på TV og. Jeg sitter og plukker lo som ikke eksisterer på pysjen når folk krangler.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter