Under juletreet ligger det som oftest pent innpakkede gaver. Men en familie fra Maitland, Australia fikk søndag noe under juletreet som de absolutt ikke hadde ønsket seg, skriver Daily Mail.

Familien oppdaget en stor, sort slange blant julegavene under treet. Slangen er en av Australia`s giftigste, så det er ikke vanskelig å skjønne at de alle ble skrekkslagen når de oppdaget den farlige slangen.

Det viste seg også at slangen hadde oppholdt seg i huset i flere dager. I forrige uke hadde konen i huset, fortalt til mannen sin, John at hun trodde hun hadde sett en slik slange i familiens hus. John trodde ikke på kona og mente hun hadde sett syner. «Det gjorde jeg absolutt ikke», sier Johns kone nå.

Facebook

Familien kunne ikke feire jul før den giftige slangen var fanget. De fikk heldigvis raskt hjelp fra Maitland Snake Relocation, som lever av å fange slanger. De kunne se med en gang at det var en farlig slange som lå under familiens juletre.

En slik slange hadde kommet seg inn i huset. Foto: Shutterstock

Slangeekspertene mener at den sorte slangen hadde kommet inn i huset via garasjen. Slangen er nå i naturen igjen, men familien er nok fremdeles litt i sjokk!